Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Top Event: Rochii de mireasă în trend în 2022 

Cel mai important eveniment din viața ta are loc în curând? Wedding-plannerii de la Top Event Galați, unicul distribuitor zonal al rochiilor semnate de designerul Natalia Vasiliev, dar și al costumelor bărbătești Mosetti, îți fac o serie de recomandări pentru rochia perfectă din noaptea de vis!

Rochie fluidă stil sirenă, nonconformistă

Ușor de purtat, datorită șlițului, cu dantelă cu paiete, această ținută este ceva mai extravagantă, mai ales dacă o comparăm cu rochiile clasice. Prin urmare, Top Event o recomandată unei mirese nonconformiste, care își va organiza o nuntă de seară.

Rochie lejeră A line, în stil clasic

Foarte lejeră, datorită jupei mai depărtate de corp, această rochie are o eleganță aparte, degajată de paietele de pe corset și de fusta simplă. Se potrivește cel mai bine mireselor cu o statură mai mică, datorită formei sale care dă senzația de alungire.

Rochie cu pene, tip sirenă

Dacă îți plac detaliile, atunci vei aprecia jocul inedit de culori al acestei rochii: jupa cappucino și dantela albă, contrast ce scoate în evidență frumusețea deosebită a dantelei. Un alt detaliu important sunt penele, aflate în mare trend anul acesta. Este o ținută recomandată unei mirese înalte al cărei corp e pus în valoare maximă.

Rochie din mătase pentru o nuntă în aer liber

Mânecile largi din mătase conferă o eleganță cu totul specială acestei rochii, ascunzând, în același timp, eventualele mici defecte, precum brațele groase. Rochia de mătase se potrivește aproape oricărei siluete, fiind ușor de purtat și indicată oricărui tip de eveniment, dar mai ales nunților pe plajă sau la piscină.

Rochie regală A line, pentru o nuntă luxoasă

Combinația dintre dantela de pe corset și taftaua fustei o transformă într-o ținută regală, cu o tușă mai îndrăzneață. Dacă nu știai, taftaua este un material care se asociaza adesea cu luxul și strălucirea, deci este rochia perfectă pentru o nuntă elegantă.

Rochie stil Prințesă cu mâneci din dantelă

Cu tematică Fairytale, această rochie se apropie cel mai mult de ținuta în care se visează aproape orice fetiță încă din copilarie. Este veselă și jucăușă, iar mânecile largi din dantelă îi conferă o alură diafană, care se va răsfrânge din plin și asupra ta!

Pentru alte nenumărate modele de rochii, pentru recomandări și organizarea unei nunți ca la carte, așa cum ai visat, nu uita să îi contactezi din timp pe wedding-plannerii Top Event la 0742.840.537 sau pe FB Top Event Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...