Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Maia Bijou – pentru un cadou perfect!

Este un fapt binecunoscut că cele mai apreciate cadouri vin în cutiuțe mici, iar bijuteriile din aur sunt cadoul perfect cu care nu poti da greș în nicio situație. Mai ales acum, pe final de an, le putem arăta celor dragi cât de mult îi apreciem și îi iubim. Iar ei se vor simți, cu siguranță, speciali, dacă Moșul pune în săculeț și o brățară de aur, un inel cu pietre prețioase sau un lanț cu pandantiv. De unde? De la Maia Bijou!

Maia Bijou – pentru un cadou perfect

Ai o iubită, soră, mamă, bunică, prietenă de impresionat? Vrei să faci un cadou iubitului și nu știi ce i s-ar potrivi? Suntem spiridușii Moșului, așa că te așteptăm în magazinul nostru Maia Bijou dar și pe www.maiabijou.ro ca să îți arătăm o gamă variată de bijuterii de înaltă calitate, aduse din ateliere recunoscute în lume.

Ca să ne facem treaba până la capăt, îți oferim și câteva sugestii ce te vor îndruma în acest proces dificil, de a găsi cadoul perfect. Fii un pic detectiv și observă culoarea preferată, ce tip de bijuterii poartă persoana dragă (mari, mici, cu pietre, simple, vintage sau cu design modern), care sunt accesoriile zilnice și cât de des le schimbă.

Bijuteria aleasă va fi cu totul specială

Bijuteriile din aur roz sunt preferatele sezonului, dar asta nu înseamnă că cele din aur alb, galben sau combinații atent meșteșugite nu sunt la fel de interesante. Apoi, îți mai dăm un hint:  bijuteria aleasă va fi cu totul specială dacă va avea piatra corespunzătoare zodiei în care s-a născut.

O soluție ideală o reprezintă bijuteriile “inteligente“, adică brățările, lanțurile, inele din categoria pieselor cu măsură universală, ce pot fi ajustate. Pentru persoanele mai tinere, un pandantiv din aur alb, cu un lanț fin sau o brățară cu șnur sunt cadouri frumoase ce pot fi purtate oricând. Pentru nonconformiști, există și aur verde, albastru sau negru ori combinații spectaculoase din aur galben cu rodiu negru.

Diamantele sunt “every girl’s best friend”, așa că cerceii cu diamante albe sau negre pot fi de mare efect. Pentru mai multe modele, vizitează-ne pe https://www.maiabijou.ro/bijuterii-cu-pietre-prețioase.

Dacă alegi să oferi un inel, fără a implica neapărat și o declarație de dragoste, alegerea potrivită e un model mai lat, din aur roz, cu pietre naturale ca safir sau quartz roz.

Iar dacă intenția ta implică și marele DA, atunci poți alege un inel frumos de logodnă (simbolul începutului călătoriei în doi) de aici: https://www.maiabijou.ro/inele-cu-pietre-prețioase-inele-de-logodnă.

Cadoul perfect e acela care îți arată dragostea, recunoștința și aprecierea! Maia Bijou deține cadoul perfect!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...