Maia Bijou – pentru un cadou perfect!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Este un fapt binecunoscut că cele mai apreciate cadouri vin în cutiuțe mici, iar bijuteriile din aur sunt cadoul perfect cu care nu poti da greș în nicio situație. Mai ales acum, pe final de an, le putem arăta celor dragi cât de mult îi apreciem și îi iubim. Iar ei se vor simți, cu siguranță, speciali, dacă Moșul pune în săculeț și o brățară de aur, un inel cu pietre prețioase sau un lanț cu pandantiv. De unde? De la Maia Bijou!

  Maia Bijou – pentru un cadou perfect

  Ai o iubită, soră, mamă, bunică, prietenă de impresionat? Vrei să faci un cadou iubitului și nu știi ce i s-ar potrivi? Suntem spiridușii Moșului, așa că te așteptăm în magazinul nostru Maia Bijou dar și pe www.maiabijou.ro ca să îți arătăm o gamă variată de bijuterii de înaltă calitate, aduse din ateliere recunoscute în lume.

  Ca să ne facem treaba până la capăt, îți oferim și câteva sugestii ce te vor îndruma în acest proces dificil, de a găsi cadoul perfect. Fii un pic detectiv și observă culoarea preferată, ce tip de bijuterii poartă persoana dragă (mari, mici, cu pietre, simple, vintage sau cu design modern), care sunt accesoriile zilnice și cât de des le schimbă.

  Bijuteria aleasă va fi cu totul specială

  Bijuteriile din aur roz sunt preferatele sezonului, dar asta nu înseamnă că cele din aur alb, galben sau combinații atent meșteșugite nu sunt la fel de interesante. Apoi, îți mai dăm un hint:  bijuteria aleasă va fi cu totul specială dacă va avea piatra corespunzătoare zodiei în care s-a născut.

  O soluție ideală o reprezintă bijuteriile “inteligente“, adică brățările, lanțurile, inele din categoria pieselor cu măsură universală, ce pot fi ajustate. Pentru persoanele mai tinere, un pandantiv din aur alb, cu un lanț fin sau o brățară cu șnur sunt cadouri frumoase ce pot fi purtate oricând. Pentru nonconformiști, există și aur verde, albastru sau negru ori combinații spectaculoase din aur galben cu rodiu negru.

  Diamantele sunt “every girl’s best friend”, așa că cerceii cu diamante albe sau negre pot fi de mare efect. Pentru mai multe modele, vizitează-ne pe https://www.maiabijou.ro/bijuterii-cu-pietre-prețioase.

  Dacă alegi să oferi un inel, fără a implica neapărat și o declarație de dragoste, alegerea potrivită e un model mai lat, din aur roz, cu pietre naturale ca safir sau quartz roz.

  Iar dacă intenția ta implică și marele DA, atunci poți alege un inel frumos de logodnă (simbolul începutului călătoriei în doi) de aici: https://www.maiabijou.ro/inele-cu-pietre-prețioase-inele-de-logodnă.

  Cadoul perfect e acela care îți arată dragostea, recunoștința și aprecierea! Maia Bijou deține cadoul perfect!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0