Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Maestrul gusturilor, pizza-Chef Sorin Marin

La pizzeria ARENA din Brăila il gasesti pe maestrul gusturilor pizza – Chef Sorin Marin

O pizza gustoasă, savurată când pofta e mare, îți face ziua excelentă! Iar una pe vatră la flacără, marca Pizzeria ARENA din Brăila, preparată ca în Italia, cu aluat special și ingrediente atent alese, cu pasiune și grijă pentru client, te unge pur și simplu pe suflet!

Asemenea senzații sunt semnate de un maestru cu experiență chiar în patria pizzei. Un adevărat dirijor al gusturilor, Sorin Marin, omul din spatele Pizzeriei ARENA Brăila, are o poveste fascinantă, balansând între pasiunea pentru gastronomia italiană și ambiția de a fi un antreprenor de succes.

O poveste fascinantă

Prin 2002, când visul de a avea propria afacere abia se întrezărea, era doar un angajat la un restaurant local. Apoi, un proiect european îi aducea marea șansă să se perfecționeze în Verona. Vrăjit de măiestria pizzarilor italieni, a rămas acolo 6-7 ani. Timp în care a aflat secretele preparării gustosului blat subțire-crocant, pentru ca, apoi, să aducă și în orașul său natal celebrele rețete Capriciosa, Diavola, Quatro Formagi și altele.

Membru al Asociatiei Pizzarilor Profesioniști

Experiența și cursurile de formare l-au propulsat, cu sortimentele de pizza aflate și în oferta Pizzeriei ARENA, în fruntea a numeroase competiții și campionate naționale și internaționale. Între timp, ca membru al Asociatiei Pizzarilor Profesioniști din România, este și instructor pentru viitorii pizzari din Brăila, cultivând mai departe măiestria preparării unei blat gustos ca în Italia.

Totuși, începutul, deși frumos, nu a fost ușor. Ca să-și transpună în realitate visul, a făcut și sacrificii. Dar așa luat naștere Pizzeria ARENA, devenită, în timp, cu sprijinul soției, al familiei și al unei echipe de oameni valoroși, o pizzerie celebră, cu un bogat meniu tradițional italian și tradițional românesc, cu opțiune de livrare acasă și la birou, cu servicii atent oferite (ambalaje eco, tacâmuri bio etc).

”Pizzeria ARENA e una din puținele care face pizza pe vatră la flacără, cu aluat din drodie lungă, din făină de foarte bună calitate, pe care nu o alegem la întâmplare. Cred că am reușit să ne facem cunoscuți prin profesionalism, prin echipa foarte faină, prin seriozitate și, nu în ultimul rând, prin respect pentru client”, spune pizza-Chef Sorin Marin, mulțumind tuturor celor care i-au fost și îi sunt clienți și care, astfel, îi apreciază munca, îi recunosc pasiunea de-o viață și îi susțin eforturile de a menține la standarde înalte o afacere în domeniul atât de încercat în ultima perioadă al HORECA.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.1 / 5. voturi: 14

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...