Breaking news:

În Martie – Luna Relaxării la Epsilon Galaţi

În Martie sau oricând îţi propui, echipa Epsilon, prietena a pielii şi a corpului tău, te aşteaptă la răsfăţul meritat din plin de orice femeie!

Dacă nu ştiai, aici găseşti soluţii de înfrumuseţare corporală şi facială indiferent de tipul de ten: de la tratamente de masaj facial (cu uleiuri de Fructul pasiunii, Mojito, Struguri ori Ciocolată) sau de hidratare (cu creme profesionale) până la tratamente de rejuvenare (Micro-acele sunt o revelaţie pentru multe doamne şi domnişoare), anticelulitice, anti-rid, de epilare definitivă cu tehnologia SHR lumină pulsată fără pic de durere etc.

Desemnată de clienţii fideli cea mai veselă şi pozitivă echipă de cosmeticiene din oraş, echipa Epsilon are de partea sa experienţa şi profesionalismul a 2 ani de activitate, celebraţi de curând! Un motiv în plus să vă faceţi din timp programare. Mai ales în Luna Femeii, desemnată la Epsilon Luna Relaxării!

Recomandări de 8 Martie

Ca să arătaţi impecabil sau să vă simţiţi răsfăţată, iată ce vă propune Epsilon:
Masca de aur şi perle. Mască peel-off de hidratare pentru ten normal, cu pudră naturală de perle şi aur de 24 karate. Combinaţia de substanţe şi aminoacizi scoate în evidenţă o piele frumoasă, revigorată şi strălucitoare.

Microdermabraziune. Tratamentul eficient de peeling şi de recăpătare a supleţii tenului, ce utilizează particule de diamant pentru un ten vizibil mai curat, mai luminos și mai ferm.

Împachetări cu alge. Pentru relaxare maximă, câteva împachetări cu alge din gama Ecovital îţi vor aduce o stare de bine interioară pe care ţi-o vei păstra mult timp după încheierea şedinţelor.

Epsilon îţi stă la dispoziţie oricând, cu orice alte informaţii şi sfaturi despre îngrijirea tenului şi corpului şi te invită în martie la Luna Relaxării!

Foto: Dan Caburgan

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...