Pregătirea tenului înainte de machiaj

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Fie că eşti mireasă, naşă, domnişoară de onoare sau pur şi simplu invitată la un eveniment special, cu siguranţă aspectul fizic este foarte important pentru tine. Nu mai este niciun secret că MACHIAJUL joacă un rol vital la astfel de evenimente.

  Dar să nu uităm că la baza unui machiaj frumos sta un aspect esenţial – frumuseţea şi sănătatea tenului! Un ten curat şi luminos poate fi obţinut doar printr–un ritual corect de îngrijire pe tot parcursul anului, cu produse specifice fiecărui tip de ten în parte. Dacă nu ai deja o rutină de îngrijire profesională a tenului, este momentul să o formezi. O dată la 2-3 săptămâni, oferă-ţi cadou un tratament de exfoliere, peeling şi hidratare! Pentru un ten impecabil este recomandat să apelezi la un profesionist în tratamente cosmetice măcar o dată pe lună. Tenul tău îţi va fi recunoscător!

  Atenţie! Înainte de un eveniment important nu este indicat să încerci tratamente noi sau invazive pentru că rişti să rămâi cu roşeaţă sau semne şi nu cred că îţi doreşti acest lucru. De aceea este bine să te preocupi din timp de aspectul tenului tău !
  Din fericire, tehnologia ne sare în ajutor cu foarte multe variante special create în acest sens. Preferatul meu este un dispozitiv care se numeşte DERMASONIC.

  Dispozitivul DERMASONIC de la ARTISTRY vine cu două capete detaşabile: lama ultrasonică şi capul galvanic de tip Derma Ion.
  Lama cu ultrasunete produce vibrații ultrasonice care creează jeturi cu bule care penetrează adânc în porii pielii pentru a curăţa punctele negre, reziduurile de machiaj etc.
  Derma Ion Galvanic stimulează şi masează pielea la nivel micro pentru a obţine o penetrare excelentă a produselor folosite de hidratare, lifting sau antirid.

  Acest dispozitiv asigură o curăţare în profunzime a pielii în mod delicat.
  Tratamentul de curăţare a tenului cu DERMASONIC îl poţi găsi la Makeup By Alina Drăgan.

  Nu uita că un ten frumos este un ten sănătos şi luminos !

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0