Breaking news:

Mary Optic – crește calitatea vieții, îmbunătățind vederea

Profesionalism, seriozitate și respect pentru clienți! Sunt principiile după care funcționează Mary Optic, o afacere frumoasă de familie care a sărbătorit, recent, șapte ani de activitate în Galați. Situată în Micro 18, dar având și un sediu în zona Ireg, Mary Optic asigură celor care îi trec pragul consiliere profesională în alegerea ochelarilor de vedere sau de soare.

Datorita faptului că au investit foarte mult în aparatură computerizată pentru montaj ochelari și au un stoc de sute de lentile, cei de la Mary Optic îți pot confecționa ochelarii imediat, pentru dioptriile care se încadrează în stoc, și în aceeași zi pentru lentilele de comandă. După controlul optometric gratuit, realizat de un specialist cu aproape 30 de ani de experiență, poți fi sigur/ă că vei pleca de la magazin poate cu cea mai potrivită soluție în materie de lentile, dar și cu o ramă interesantă, care să îți completeze stilul și fizionomia! Aici vei găsi orice tip de lentile pentru ochelari de distanță, de aproape, lentile progresive, bifocale sau de protecție.

Ramele din portofoliul Mary Optic respectă standardele de calitate, fiind fabricate din titan și alte materiale durabile şi rezistente la oxidare. În vitrinele care te întâmpină în magazin se află rame foarte accesibile la preț, dar și rame de la branduri renumite: Dolce & Gabbana, Ray Ban, Versace, Vogue, Diesel, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Guess, Silhouette, Michael Kors, Furla și multe altele. O adevărată încântare să probezi și să vezi ce ți se potrivește! De asemenea, ochelarii de soare din colecția Mary Optic înseamnă protecție UV cu filtru polarizat, dar și design în tendințe.

Bine de știut: La Mary Optic se pot comanda ochelari cu dioptrii pentru sportivi. Dacă micuțul tău practică un sport, specialiștii Mary Optic te pot sfătui în legătură cu perechea de ochelari potrivită, care să permită mobilitatea și să se strice mai greu.


Ramele clip-on sunt ultima tendință în materie de ochelari, datorită funcției duble pe care o îndeplinesc, oferind vedere perfectă și protecție împotriva razelor solare! La Mary Optic găsești o gamă largă de ochelari cu până la 3 clip-on-uri polarizate pentru protecție solară și unele galbene pentru vedere perfectă pe timp de ceață sau vizibilitate redusă, ideale pentru șoferi.

Specialistul Mary Optic, Mariana Bradea, cu o experiență de peste 30 ani, este optometristul pe care te bazezi pentru a-ți măsura calitatea vederii. “Vin cu drag la muncă, în fiecare zi, pentru că nu m-aș vedea făcând altceva! Îmi place să văd oamenii plecând mulțumiți de la noi. Mary Optic a crescut în timp, e o afacere de familie, sunt fericită că sunt ajutată pe administrare și partea de marketing de copiii mei. De asemenea, sunt fericită că avem o echipă de încredere, cu oamenii potriviți la locul potrivit, specializați aproape toți în optometrie, fără de care Mary Optic nu ar fi ceea ce este astăzi!”, spune Mariana Bradea. În cei peste 30 de ani, Mariana a văzut multe și a reparat mii de perechi de ochelari, așa că, dacă ai o problemă, cei de la Mary Optic vor găsi întotdeauna o soluție pentru ochelarii tăi!

“Suntem la fel de entuziaști ca la început, mai înțelepți și cu o experiență semnificativă câștigată alături de partenerii noștri de încredere! Munca în echipă face ca visele să devină realitate. Ne recomandă calitatea produselor și serviciilor, vechimea și experiența, pasiunea și profesionalismul. Mama ne-a influențat subtil parcursul profesional. Și eu și fratele meu am absolvit cursul de optometrie, deși am terminat facultăți diferite. Același curs în fac și colegele noastre din cele două magazine. Ne dorim ca oamenii să fie mulțumiți de serviciile noastre, să se bucure mult timp de produse și să revină cu drag. Avem clienți care vin doar la noi de mulți ani și asta spune ceva despre Mary Optic!”, a declarat Elena Daniela Bradea, managerul firmei.

Mary Optic se află în Galați în Micro 18, pe strada Brăilei, la nr. 208, vis a vis de Parma, dar și pe Strada Siderurgistilor nr. 31, Bloc SD5A2, lângă stația de autobuz. Detalii despre servicii și experiență puteți citi de pe pagina de facebook Mary Optic sau de pe site: www.maryoptic.ro. Programări și alte informații la telefon 0770 176 709 sau 0754 618 481.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.2 / 5. voturi: 19

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...