Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Sunt de neratat… Atât petrecerile sezonului cât și ținutele de la Brăila Mall!

Vara aceasta vine cu evenimente de neratat! Și pentru că vorbim despre petreceri de familie, nunți fabuloase sau chiar o aniversare mult așteptată, e momentul să strălucești. Brăila Mall este răspunsul: Ținute sofisticate, accesorii variate și stil cât cuprinde…

Chiar dacă alegerea ținutei potrivite este mereu o provocare, la Hermosa, culorile sunt câştigătoare. Poți opta pentru o rochie mov care îți va pune în valoare feminitatea sau chiar pentru un albastru electric, perfect pentru petrecerile care țin până dimineață.

Îți dorești o apariție memorabilă unde privirile să rămână fixate pe tine? Cu rochiile spectaculoase pe care Mizar pariază vara aceasta, suntem siguri că nu dai greș! Ai opțiuni variate de modele, nuanțe care te cuceresc și accesorii care se asorteze perfect cu outfitul tău.

La magazinul Joyz din incinta Brăila Mall te aşteaptă culori care vor atrage toate privirile. Fie că petreci o seara caldă pe terasă sau mergi la nunta celei mai bune prietene, materialele vaporoase sunt perfecte pentru serile fierbinți din acest sezon. Și pentru a completa întreaga ținută, te invităm la Tezyo să îți alegi perechea potrivită de sandale și o poşetă chic, pe măsură.

Pentru eleganță supremă, magazinul Vogue aduce în lumina reflectoarelor rochiile lungi. Clasicul negru sau atrăgătoarea nuanță de roșu, pot face din seara ta una demnă de a cuceri podiumul. Aici e despre rafinament și senzualitate!

Este esențial ca în garderoba ta să existe o rochie sau o salopetă, care să se preteze evenimentului la care ești invitată. Și pentru că BSB îndeplinește toate criteriile frumuseții, vino în Brăila Mall și descoperă adevărata noțiune a stilului.

Atitudinea, zâmbetul și privirea sunt accesoriile pe care nu ai voie să le uiți acasă. De restul ținutei se poate ocupa Coco: piese vestimentare îndrăznețe, o gamă variată de pantofi și poșete care vor rămâne vedetele outfitului tău. Poți alege o cominație clasică sau dimpotrivă, pantaloni scurți și o cămașă de-un alb imaculat.

Petrecerile acestei veri vor fi mult mai distractive cu ținute din magazinele din Brăila Mall! Cucerește prin stil și surprinde prin eleganță!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...