Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Menajera, un ajutor de nădejde

Timpul te presează și te simți copleșită din toate direcțiile de sarcini și responsabilități ce par să nu se mai termine? Nu mai reușești să te împarți eficient între serviciu, casă, viață personală și toate celelalte activități ce se ivesc pe parcursul zilei? Bineînțeles că trebuie să fii mereu la înălțime și să fii prezentă acolo unde este nevoie de tine dar, uneori, cea mai bună soluție este să știi să ceri ajutor și să apelezi la experiența celor care se pricep cel mai bine.

Profesionalism și încredere de fiecare dată când ai nevoie de ajutor

Iată de ce există Trust Team, agenția ta de încredere, care te ajută cu servicii specializate de fiecare dată când ai nevoie. Află de ce încrederea și experiența sunt de neînlocuit atunci când vine vorba de servicii profesionale care îți asigură personal calificat pentru curățenie. Fie că e vorba de spațiul de la birou, cel de acasă sau alte situații ce necesită condiții de curățenie exemplară, bucură-te să afli că la Trust Team găsești ajutorul de care ai nevoie.

De ce să apelezi la o menajeră?

Alocarea persoanei potrivite pentru serviciul solicitat reprezintă un proces deosebit de important la Trust Team iar personalul recrutat trece prin câteva filtre esențiale de selecție pentru a verifica și determina abilitățile și capacitatea acestuia de a se adapta diverselor situații și nevoi. Acest lucru se datorează faptului că menajera preia, efectiv, și te suplinește în atribuțiile tale gospodărești. E nevoie, așadar, de un grad sporit de încredere, autonomie și profesionalism în realizarea sarcinilor necesare. Un plus în acest sens este reprezentat de faptul că la Trust Team poți discuta și stabili încă de la început toate responsabilitățile pe care le delegi menajerei, exact în funcție de ceea ce ai tu nevoie: de la curățenie, la spălat, călcat sau chiar gătit. Indiferent de ceea e necesar în gospodăria ta, la Trust Team găsești soluția completa care te va degreva de grijile suplimentare iar tu poți să te bucuri alături de cei dragi de timpul tău și de ceea ce contează cu adevărat.

Servicii de calitate, mediu de lucru profesionist, sigur și plăcut

Fiind vorba de asigurarea unor servicii profesionale, la o calitate exemplară, personalul specializat în curățenie de la Trust Team acoperă o gamă amplă de abilități, potrivite responsabilităților de care ai tu nevoie: de la organizare, amabilitate, răbdare, până la experiență ireproșabilă în gospodărie, precum cetățenie, spălat, călcat, gătit. Nu în ultimul rând, se ia în calcul gradul de compatibilitate cu membrii gospodăriei unde menajera își desfășoară activitatea, ținându-se cont de asigurarea unui climat pozitiv, cât mai plăcut și amical pentru toată lumea.

Beneficiile garantate de la Trust Team

Astfel, persoanele angajate de către Trust Team devin esențiale în locul unde lucrează, dezvoltă un rol indispensabil, direct proporțional cu gradul de încredere care li se acordă într-o gospodărie. În plus, beneficiază de un mediu de lucru agreabil, în condiții optime de desfășurare a activității.

Trust Team acționează nu doar ca un furnizor de servicii sau oferte de muncă, ci ca un real partener și consultant pentru ambele părți implicate în proces. Este un liant ce asigură parametrii maximi de eficiență ai angrenajului de servicii furnizate.
Totodată, se ține cont de disponibilitatea persoanei angajate, în concordanță cu nevoile solicitate de beneficiar, existând posibilitatea de a agrea atât un program full-time, cât și unul part-time.

Experiența dovedită și profesionalismul Trust Team transformă colaborarea cu agenția într-o relație câștigătoare, atât din punct de vedere al angajatului, care beneficiază de toate atuurile unui angajator de încredere, loial, stabil și de nădejde, cât și din perspectiva beneficiarului, care se bucură de întreaga gama de servicii necesare, la maximum de eficiență și calitate.

Apelează și tu cu încredere la Trust Team și bucură-te de o colaborare plină de beneficii. Contactează-ne acum la numărul de telefon 0771 051 271 sau 0749 185 145 sau scrie-ne pe Facebook la: @galatihrth.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...