Scapă de hiperaciditatea gastrică cu ajutorul experților Natur House

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Atunci când stresul şi alimentaţia dezechilibrată ne provoacă dezechilibre la nivelul sistemului digestiv, apare hiperaciditatea la stomac, care este o problemă de sănătate întâlnită tot mai des la multe persoane în ultimul timp. Hiperaciditatea la stomac este caracterizată de sucuri gastrice în exces, care provoacă o serie de simptome precum arsurile gastroesofagiene, senzaţia de gol în stomac şi foame permanentă.
  Netratată, această afecţiune poate să conducă spre probleme mai grave de sănătate: ulcer, gastrită, reflux gastroesofagian, etc.

  Ce este de fapt hiperaciditatea gastrică?

  Digestia produce în mod natural sucuri gastrice, care sunt necesare pentru digerarea alimentelor şi absorbţia nutrimentelor în organism, acestea conţinând o anumită concentraţie de acid clorhidric într-un mod natural. Dacă această cantitate de acid clorhidric din stomac creşte, intervine hiperaciditatea, o afecţiune ce provoacă disconfort la nivelul stomacului.
  Principala cauză a apariției hiperacidității gastrice o reprezintă mesele bogate în grăsimi, amidon, condimente şi zahăr, mai ales dacă acestea sunt consumate înainte de culcare, atunci când deobicei stomacul digeră mai greu alimentele. O altă cauză importantă ar fi și pauzele mari între mese, care pot provoca arsuri gastrice. Alimente precum ciocolată, cafea, usturoi, ceapă, băuturi carbogazoase, lactate, alcool, alimente prăjite şi picante sau stilul de viaţă sedentar, stresul şi viciile sunt doar câțiva factori negativi care duc la apariția acestei afecțiuni.

  Experții Natur House vin cu sfaturi pentru a evita hiperaciditatea

  Ca să puteți scăpa de hiperaciditatea gastrică, este necesar să vă schimbați în primul rând stilul de viaţă. După ce renunţaţi la alimentele care provoacă această afecţiune e bine să creşteţi consumul de banane, mere, papaya şi pepene galben. De asemenea, vă recomandăm să consumaţi cu moderaţie fructe de pădure, struguri şi piersici.
  Excesul de acid gastric poate fi prevenit şi cu ajutorul anumitor produse naturale de la Natur House..

  Natur House Kilusan, care datorită coținutului său de ingrediente sinergice ajută la curațarea organismului de toxine și activează metabolismul, este deosebit de util pentru dietele controlate, care vizează tratamentul și/sau reducerea grăsimii corporale. Acesta conține și zer care neutralizează aciditatea gastrică și reglează flora intestinală. Totodată prezența acidului lactic (Lactobacillus ACIDOPHILUS) care vine în completarea formulei acestui produs cu proprietăți antifungice, ajută digestia și crește absorția nutrienților.

  Vadessa stimulează și îmbunătățește sistemul imunitar, reglează tranzitul intestinal, ajută la reconstituirea microflorei intestinale, reglează nivelul glucozei din sânge, sprijină digestia și asimilarea optimă a nutrienților de către organism.

  Infunat Relax de la Natur House este un sedativ relaxant, care mărește cantitatea de bilă secretată (combate suferințele digestive) fiind și un calmant stomacal care elimină gazele stomacale.

  Pertres fiole şi Pertres plicuri ajută la combaterea retenției lichidelor datorate stresului, este relaxant al sistemului nervos, ajută în anxietate și iritabilitate, combate meteorismul și sprijină digestia

  Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

  Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.
  Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.
  Toate consultațiile sunt gratuite.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img