Breaking news:

Mon Charme, maison de beauté – din nevoia de perfecțiune!

După 10 ani de experiență în domeniul farmaceutic, o tânără antreprenoare din Galați și-a luat inima în dinți și a deschis centrul de frumusețe, Mon Charme, maison de beauté, situat pe strada Nicolae Bălcescu, la nr. 21, bloc A2, parter. Aici, femeile găsesc servicii la prețuri decente, beneficiază de consiliere în alegerea tratamentelor și a produselor și se pot lăsa răsfățate pe deplin pentru câteva ore.

“Am creat un centru de servicii complete și complexe. Pentru că frumusețea vine din interior și se bazează pe armonie, sunt adepta unei estetici a întregului. Pledez pentru naturalețe și pentru starea de bine. Aşa cum îi spune numele, centrul de estetică vine, prin specialiștii noștri, să descopere frumusețea și unicitatea din fiecare. Oferim siguranță și profesionalism iar clientele noastre sunt prietenele noastre,” a declarat Larisa Enache, manager Mon Charme, maison de beauté.

Ideea unui centru de estetică a încolțit dintr-o permanentă căutare a perfecțiunii: „Tot timpul am avut probleme cu sprâncenele. Nu am reușit să găsesc în Galați un salon de unde să plec mulțumită: mereu sprâncenele mele erau tunse și pensate în exces. Și atunci am ajuns la București, unde am aflat că există niște principii de bază, care la Galați nu se aplicau: operaţiunea de pensare a sprâncenelor nu se realizează pe patul de cosmetică, deoarece musculatura îşi modifică poziţia, iar specialistul nu are o viziune corectă asupra formei feței. În plus, sprâncenele nu se tund, deoarece firele de păr devin rebele și formează goluri, nepăstrând forma naturală a sprâncenelor”, explică Larisa. Și așa a apărut conceptul de Brow Charme, care presupune stilizarea sprâncenelor, păstrând forma lor naturală, fără a fi tunse. Pensatul Brow Charme se realizează de către specialiștii de la Mon Charme cu penseta şi aţă din fibra antibacteriană, pe un scaun special, iar vopsirea se face cu Hena pură sau cu vopsea naturală. Pentru că Larisa e adepta frumuseții naturale, ea a adus în Galați și o tehnică nouă, care reprezintă o alternativă de bun gust la genele false: e vorba de Bio-laminarea genelor cu keratină, un tratament ce ajută genele să devină mai curbate și mai dese, dar face minuni și în ceea ce privește creșterea lor. “Frumusețea nu înseamnă accentuarea artificială a unor trăsături, ci scoaterea la lumină a părților frumoase, care să facă femeia să strălucească. Iar noi știm că o simplă linie sau nuanță poate schimba totul,” spune managerul Mon Charme.

La Mon Charme, maison de beauté, doamnele și domnișoarele beneficiază de o ședință de consiliere gratuită pe cosmetică, manichiură sau coafor. Se face o diagnoză și o fișă a clientului, se recomandă soluții bune la problemele constatate și se aplică tratamentele adecvate. “Folosim produse profesionale pe care mai întâi le încercăm noi. Am adus, pentru cosmetică, de exemplu, tratamentul profesional Academie Paris sau Medica 120, brand dermatologic din Grecia. Cât timp am lucrat în farmacie, am beneficiat de multe traininguri la nivel naţional în domeniul cosmetic şi farmaceutic, așa că aleg întotdeauna în cunoștință de cauză”, explică Larisa. Tot ca la farmacie se face și procedura de sterilizare, la care Larisa ține foarte mult: există o linie specială de sterilizare și personal specializat, instrumentarul folosit este sigilat și punga se deschide în faţa clientului. “Încerc să ofer condiţii bune de lucru, fetele din echipa mea beneficiază de traininguri de specialitate, le însoțesc de fiecare dată, împreună suntem o echipă performantă, dornică de a oferi sfaturi foarte bune”, spune Larisa.

Mon Charme, maison de beauté este, de asemenea, locul perfect unde doamnele și domnișoarele sunt invitate să uite de griji și să câștige câteva ore din timpul lor: aici găsesc întotdeauna o vorbă bună spusă la un ceai sau o cafea, muzică ambientală, un masaj care face minuni și un scaun confortabil, unde timpul petrecut e doar în beneficiul frumuseții. Programări se pot face pe pagina de facebook sau Instagram și la telefon: 0745 758 782.

Foto: Giuliano Coman

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...