Breaking news:

Xcentric poate deține secretul tinereții veșnice!

Ca orice industrie, și cea de înfrumusețare a făcut progrese enorme și ne bucurăm să vă anunțăm că specialistii în cosmetică din Galați sunt la curent cu ultimele descoperiri. Centru de înfrumusețare Xcentric, situat pe str. Brăilei, la nr. 165A, distribuitor de produse PRESSENSA pe Moldova, oferă consultanță pentru profesioniști și tratamente eficiente pentru doamnele și domnișoarele care doresc să arate bine în orice moment. Produsele PRESSENSA sunt marcă a Eternity Dermal și au apărut ca rezultat al cercetărilor oamenilor de știință spanioli în domeniul cosmetologiei.

“Sunt produse ce reprezintă o nouă tehnologie de întinerire a pielii, cu formule inovatoare în domeniul chimiei și bioingineriei, mană cerească pentru profesioniști, fiind folosite atât în saloane în proceduri de mezoterapie, peelinguri, cosmetică profesională, cât și acasă în îngrijirea personală”, a explicat Cristina Constandachi, administrator Xcentric și cosmetician. Salonul vă oferă șansa să aveți un ten impecabil, prin peelinguri cu vitamine și galvanoderm, peeling hidra, lifting sau rosacea (tratarea cuperozei) – toate realizate cu produsele PRESSENSA. În ceea ce privește corpul, la Xcentric îl puteți modela prin masaje de relaxare, anticelulitice, cu împachetări Reducelulite sau Profirming și tratamente Dermapen Celulite sau Structure, care dau luminozitate și fermitate pielii.

“Colaborăm cu dr. Ecaterina Lica, medic renumit din Chișinău, care vine la sediul nostru pentru a efectua tratamentele elaborate. În plus, ne adresăm și cosmeticienelor, oferind lunar traininguri cu aceste produse,” a explicat Cristina Constandachi, administrator Xcentric. Vorbim de cocktailuri pentru filliere (cu un mare procent de acid hialuronic) utilizate în mezoterapie și peelinguri dar și seruri pentru luminozitate ( factor de protecție- 80+SPF), creme antirid sau anti-cuperoză extrem de fine și eficiente sau geluri cu vitamina C (20% concentrație), atât pentru corp cât și pentru față și scalp.

MEZOTERAPIE cu PRESSENSA

Și pentru ca am spus că PRESSENSA este printre primele game de produse în mezoterapie, să vedem ce este această procedură non-invazivă de înfrumusețare și remodelare. Mezoterapia constă în introducerea, prin injectare repetată, în piele, a unor vitamine (A, E, C, B, K,) aminoacizi, minerale coenzime, acid hialuronic şi acizi nucleici, care au drept scop purificarea tenului și stimularea producției de colagen. Există mezoterapie facială și corporală, iar cei de la Xcentric le pot realiza cu succes pe amândouă, la prețuri de producător. Elixirul tinereții, mezoterapia facială, se face o dată la 10 zile și are următoarele avantaje: crește elasticitatea pielii, combate foto/crono-îmbătrânirea, reduce ridurile superficiale, cicatricile și acneea, închide porii dilatați, rezolvă problemele pigmentare, estompează cearcănele, asigură efecte de lifting facial pe termen lung și ajută la hrănirea în profunzime a țesutului. “Mezoterapia corporală se face în 8 ședințe săptămânale ce au ca efect eliminarea țesutului adipos, combaterea celulitei, stimularea drenajului, ameliorarea vergeturilor și creșterea elasticității pielii. Sunt cocktailuri cu L-carnitină și ceai verde care asigură remodelarea corporală pe zone sau cu siliciu organic, responsabil cu tonifierea. Există și mezoterapie contra alopeciei, care presupune tratament la nivelul părului, tot cu fiole de la PRESSENSA, care dau rezultate de la prima utilizare”, a explicat Loredana Onea, technician maseur la Xcentric.

Soluții există, aproape de noi și extrem de accesibile! Așa că intrați pe pagina de facebook Salon Xcentric, vedeți demonstrațiile cu produse PRESSENSA și sunați la Cristina – 0754 407 543 sau Loredana – 0755 759 541 pentru programări. Și pentru a arăta și a vă simți ca o primăvară!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...