Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Muzica se trăiește la CrissMusic School –noua școală de canto din Galați

Odată cu primăvara, vine și bucuria de a cânta!

Cei care sunt pasionați de muzică, au voce și vor să învețe cum să cânte ca o privighetoare, sunt așteptați la CrissMusic – o nouă școală de canto deschisă la Galați, în Țiglina I, clădirea cu Garanti Bank (la demisol).

Cei 80 de metri pătrați sunt bine folosiți: există un loc de făcut vocalize, un spațiu în care se cântă și un altul numai bun pentru mișcarea scenică. Școala dispune chiar și de un spațiu cochet în care se poate servi un sandviș sau o gustare, așa că locul e perfect pentru petreceri, serate, mici spectacole.

Două surori talentate

La CrissMusic School veți face cunoștință cu două voci mari ale Galațiului, care, în același timp, sunt și profesoare desăvârșite. Este vorba de cele două surori talentate: Cristina Boghici și Alexandra Ioana Bordei, ambele licențiate în canto interpretare muzicală, având la baza experiența  artistului care a trăit efectiv pe scenă.

Cristina Boghici este angajată în cadrul secției de Revistă a Teatrului Național de Operă și Operetă din Galați de aproximativ 12 ani, e semifinalistă la Vocea Romaniei (2015) și Xfactor (2019).

Alexandra Ioana Bordei are o mare experiență vocală, stăpânește foarte multe genuri muzicale, activează în câteva trupe foarte cunoscute în Galați și nu numai, în prezent fiind în bandul The Sisters alături de sora ei, Cristina. Menționăm, de asemenea, că Alexandra a participat și ea la XFactor.

Cele două cântărețe cu experiență și tact pedagogic sunt gata să împărtășească din pasiunea și entuziasmul lor și așteaptă cursanți cu vârste între 4 și 50+. Este esențial ca cei care trec pragul CrissMusic School să aibă ureche muzicală (să intoneze cât se poate de corect după pian sau vocea profesorului), să reușească să reproducă câteva intervale muzicale sau chiar să cânte o piesă.

Veniți la CrissMusic!

“În cadrul școlii CrissMusic vom descoperi tainele muzicii prin autocunoaștere (a corpului dar și a spiritului nostru), prin exerciții diverse și amuzante (vocalize), prin mișcare scenica (actorie și dans) și, într-un final, printr-un repertoriu adaptat vârstei și capacităților vocale.

Ca o încununare a activității noastre, în cadrul școlii de canto, cursanții vor participa la diverse concursuri, festivaluri și show-uri de televiziune naționale (Vocea României, Romanii au talent, XFactor) și, de ce nu, internaționale!

Sunteți talentați și vreți să arătați lumii ce puteți în materie de canto? Veniți la CrissMusic! Aici, cele două profesoare sigur vor scoate muzica din voi…la suprafață!

Adresă: Strada Brăilei, nr. 165 A, Țiglina I, între blocurile A3 și A3.

Telefon: 0775 635 446.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.5 / 5. voturi: 4

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...