Breaking news:

Pregătește-ți tenul pentru un makeup special în această primăvară alături de Marionnaud și Brăila Mall

Tendinţele de makeup primăvară 2023

Când spunem primăvară ne gândim la strălucire și renaștere, iar acestea se pot încadra în tendinţele de makeup primăvară 2023! Pe lângă nuanțele pastelate sau folosirea fardului de pleoape cu efect metalic, o piele fresh, având o textură lejeră şi plină de luminozitate, reprezintă un must în această perioadă.

Pentru că, nu-i așa, toate doamnele și domnișoarele își doresc să aibă o piele impecabilă înainte de aplicarea machiajului, indiferent de ocazie.

Secretul unui ten luminos constă într-un adevărat ritual pentru îngrijirea pielii, folosind produse care să se potrivească tipului de ten. O rutină simplă și ușoară pentru a pregăti tenul este soluția ideală pentru a fi gata înainte de a aplica machiajul!

Gama Algologie

Descoperă gama Algologie din magazinul Marionnaud, situat în incinta Brăila Mall. Produsele Algologie oferă o incursiune în lumea marină, deoarece provin din nordul Bretaniei (Franţa), situat în plină natură, într-un mare câmp de alge care sugerează puritate superioară.

Cu o vechime de peste 25 de ani, Algologie aduce numeroase produse și tratamente speciale pentru îmbunătăţirea şi îngrijirea pielii, menţinând calitatea acestora, 95% din ingredientele utilizate în produse fiind de origine naturală.


Femeile care îşi doresc să aibă un ten perfect pregătit înainte de un makeup, trebuie să ştie că Algologie a dezvoltat un complex format din 3 nevoi fundamentale ale pielii:

 • Remineralizare – produsele conţin o cantitate însemnată de apă de mare
 • Hidratare
 • Protejează contra radicalilor liberi

Pe lângă aceste 3 nevoi fundamentale ale pielii, este bine să respectaţi şi 4 paşi esenţiali pentru a pregăti pielea înainte de a începe procesul de machiaj. Pentru acest proces benefic feţei, Marionnaud propune folosirea produselor Algologie care corespund întregului ritual.

Oligo Hydra

 1. Îndepărtați impuritățile tenului cu apa micelară potrivită tipului vostru de ten. Pentru o curățare profundă a porilor încercați apa de curățare micelară oligo Hydra. Formula sa este realizată dintr-un complex exclusiv cu alge și oligoelemente, ce îi permite să mineralizeze pielea chiar de la demachiere.

  LOTION DES DUNES

 2. Tonifierea în funcție de tipul de ten este un pas esențial ce permite tenului să absoarbă ingredientele active din compoziția sa. Aplicați LOTION DES DUNES, care este o loţiune 100% blândă, fără alcool, ideală chiar şi pentru cea mai sensibilă piele. Pielea este perfect curăţată, reîmprospătată şi calmată.

  Elixir Des Vagues

 3. Pentru a întineri tenul, folosiți serul facial, concentrat și intens nutritiv ce acționează în profunzime. Aplicați câteva picături din Serumul hidratant Elixir Des Vagues, un elixir care mărește hidratarea și îmbunătățește beneficiile hidratantului obișnuit. Are o formulă răcoritoare îmbogățită cu acid hialuronic, ajutând pielea să se simtă suplă și confortabilă.

  CREME DU JARDIN MARIN

 4. Toate tipurile de ten au nevoie de hidratare! Pentru zi, aplicați cu mișcări circulare o cremă hidratantă precum crema de față CREME DU JARDIN MARIN, o cremă bogat hidratantă, protejând bariera hidrolipidică a pielii datorită complexului unic ALGO4 ale cărui ingrediente active oferă fermitate și regenerare pielii. Astfel, pielea va deveni mult mai tânără și mai luminoasă!

Indiferent de ocazia pentru care vă veți crea un makeup, pregătiți-vă înainte cu grijă tenul și bucurați-vă de strălucirea primăverii cu produsele Algologie din magazinul Marionnaud din Brăila Mall! Pentru că frumusețea merită tratată așa cum se cuvine în fiecare zi.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...