Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

NEXT Beauty Center, salonul tău preferat

- reclama -spot_img
0
(0)

Într-un ambient cu totul deosebit, după un concept avangardist, NEXT Beauty Center are toate șansele să devină destinația preferată a doamnelor și domnișoarelor în materie de servicii de frumusețe.

Centrul deschis pe Str. Frunzei nr. 38A, oferă o combinație diversă și interesantă de servicii, de la coafor și tratamente de cosmetică, până la servicii de masaj. Pe scurt, orice truc ce ar face o femeie extrem de fericită când vine vorba de îngrijire personală, relaxare și înfrumusețare!

Mai exact, Echipa de la NEXT Beauty Center, dedicată și profesionistă, vă stă la dispoziție cu următoarele servicii: coafor, manichiură, pedichiură, make up, extensii de gene, tratamente faciale, masaj, solar, epilare definitivă.

O programare la coaforul de la NEXT Beauty Center vă va face ziua și săptămâna mai frumoasă. Dacă vă doriți unghii de invidiat, puteți alege manichiura și pedichiura clasică, spa sau semipermanentă sau, de ce nu, unghiile cu gel, atât de râvnite de orice doamnă și domnișoară.

Pentru ten, nu e niciodată greșit să optați pentru un tratament facial care vă va răsfăța, hidrata și tonifia fața. În funcție de ocazie, NEXT Beauty Center vă poate oferi extensii de gene și un make up profesionist, care vă vor propulsa în centrul atenției.

Dacă v-ați propus să vă mențineți în formă sau să aduceți puțină relaxare în viața dumneavoastră, atunci masajul anticelulitic, masajul cu bambus, cel terapeutic și kinetoterapia sunt exact ce aveți nevoie, indiferent de sezon. Doamnele și domnișoarele trebuie să mai știe că tot aici găsesc servicii de epilare definitivă și au acces la solar (solar Ergoline și solar cu lămpi colagen).

Practic, NEXT Beauty Center vă oferă toate trucurile de înfrumusețare, astfel încât să întâmpinați cu zâmbetul pe buze orice zi și orice ocazie specială din viața dumneavoastră!
________________
NEXT Beauty Center
Str. Frunzei nr. 38A
Programări: 0749 758 759

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...