Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

NEXT Beauty Center, salonul tău preferat

Într-un ambient cu totul deosebit, după un concept avangardist, NEXT Beauty Center are toate șansele să devină destinația preferată a doamnelor și domnișoarelor în materie de servicii de frumusețe.

Centrul deschis pe Str. Frunzei nr. 38A, oferă o combinație diversă și interesantă de servicii, de la coafor și tratamente de cosmetică, până la servicii de masaj. Pe scurt, orice truc ce ar face o femeie extrem de fericită când vine vorba de îngrijire personală, relaxare și înfrumusețare!

Mai exact, Echipa de la NEXT Beauty Center, dedicată și profesionistă, vă stă la dispoziție cu următoarele servicii: coafor, manichiură, pedichiură, make up, extensii de gene, tratamente faciale, masaj, solar, epilare definitivă.

O programare la coaforul de la NEXT Beauty Center vă va face ziua și săptămâna mai frumoasă. Dacă vă doriți unghii de invidiat, puteți alege manichiura și pedichiura clasică, spa sau semipermanentă sau, de ce nu, unghiile cu gel, atât de râvnite de orice doamnă și domnișoară.

Pentru ten, nu e niciodată greșit să optați pentru un tratament facial care vă va răsfăța, hidrata și tonifia fața. În funcție de ocazie, NEXT Beauty Center vă poate oferi extensii de gene și un make up profesionist, care vă vor propulsa în centrul atenției.

Dacă v-ați propus să vă mențineți în formă sau să aduceți puțină relaxare în viața dumneavoastră, atunci masajul anticelulitic, masajul cu bambus, cel terapeutic și kinetoterapia sunt exact ce aveți nevoie, indiferent de sezon. Doamnele și domnișoarele trebuie să mai știe că tot aici găsesc servicii de epilare definitivă și au acces la solar (solar Ergoline și solar cu lămpi colagen).

Practic, NEXT Beauty Center vă oferă toate trucurile de înfrumusețare, astfel încât să întâmpinați cu zâmbetul pe buze orice zi și orice ocazie specială din viața dumneavoastră!
________________
NEXT Beauty Center
Str. Frunzei nr. 38A
Programări: 0749 758 759

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...