Breaking news:

Esprego Coffee People – pentru ritmul tău zilnic!

Cafeaua este dovada că și cele mai simple lucruri...

Revista Urbania nr. 35

Într-un oraș unde fulgii de nea dansează printre lumini...

Designul care vorbește despre tine: arta spațiilor cu Alina Agache

Suntem suma experiențelor trăite, fiecare etapă apropiindu-ne de menirea...

Desiree Flowers & Events – același stil, planuri noi!

Echipa Desiree Flowers & Events sărbătorește aproape un deceniu...

Gazetto – și viața-i bună!

Cine nu a fost până acum la Gazetto Cafe în Galați, a trăit degeaba!

O combinație perfectă între mâncarea bună, atmosfera prietenoasă, designul chic și muzica faină te face să revii cu drag pe strada Lahovari la nr. 10, unde GPS-ul îți indică nu doar patria unui delicios sushi, dar și restaurantul cu o bucătărie internațională faină. Și că să vă demonstrăm că așa este, am ales pentru voi două din preparatele gătite cu grijă de Chef Ovidiu, sățioase, gustoase, perfecte pentru această perioadă a anului.

Primul fel este Pieptul de rață Toulouse, o rețetă simplă, de efect, gata în 20 de minute și care merge perfect cu un pahar de vin roșu, demisec. Chef Ovidiu ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale, cât să vă stârnim curiozitatea: pieptul de rață se brezează mai întâi (termenul provine din fr.„braiser“ și denumește o combinație de metode de gătire, uscată și umedă, care ajută la desăvârșirea gustului unic) și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 10 minute.

Ca garnitură se folosește brânza Brie, combinată pentru savoare cu țelina apio gratinată ușor. Sosul vine să întregească regalul de gusturi din farfurie și este alcătuit din fructe de pădure proaspete, amestecate cu miere de albine și unt.

Dacă v-am convins, la desert vă recomandăm și o felie de Tort Gazetto, specialitatea casei. Și ca să vă facem poftă, vă spunem și ingredientele: blat de bezea și miez de nucă, cremă englezească (gălbenuș, lapte, unt) și gem de caise, cu topping de ciocolată.

Gazetto Cafe este nu doar un loc unde se poate mânca bine, ci și un concept aparte, care îmbină spațiul intim și relaxant cu o atmosferă tinerească deosebită.

Vă așteptăm să vă încântăm!

Rezervări la telefon 0770 848 047 și pe pagina noastră de facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 35

Într-un oraș unde fulgii de nea dansează printre lumini...

Designul care vorbește despre tine: arta spațiilor cu Alina Agache

Suntem suma experiențelor trăite, fiecare etapă apropiindu-ne de menirea...

Desiree Flowers & Events – același stil, planuri noi!

Echipa Desiree Flowers & Events sărbătorește aproape un deceniu...

Magia povestilor de iarnă cu decorațiuni de la Extreme FlorEvents

Tiptil și ghiduș, sezonul tău preferat stă pe cale...

Ilioara Radu – o poveste vie despre bucurie și magie

Poveștile au puterea incomensurabilă de a ne fermeca, ne...