Breaking news:

Noi tehnici stomatologice la „DENTAL CLINIC”

„Dental Clinic”, situată pe strada Nae Leonard la nr. 21, parter, bloc R1, scara 4, este un modern cabinet stomatologic din Galați, cu dotări noi și o echipă experimentată formată din 4 medici profesioniști.

Clinica garantează clienților tratamente stomatologice fără durere (datorită tehnologiilor moderne de anesteziere), dar și accesibile, prin intermediul cardurilor de fidelitate. „Dental Clinic” propune gălățenilor (și nu numai) un sistem de achitare în rate a serviciilor prin Card Avantaj și, cel mai important, un regim non-stop pentru diverse urgențe stomatologice!

În plus, Clinica are un studio foto dentar propriu, dotat cu aparatură digitală și sistem Digital Smile Design, dar și un laborator propriu de tehnică dentară, ba chiar și o sală proprie de operații, complet utilată, care asigură condiții stricte de asepsie. La „Dental Clinic” se pot realiza următoarele intervenții chirurgicale: implanturi dentare, extracții, odontectomii, rezecții apicale, chistectomii, premolari-zări, transplantări, chirurgie parodontală, intervenții chirurgicale ajutătoare inserării implanturilor, intervenții chirurgicale ajutătoare protezării mobile.

Inhalo-sedare -una dintre metodele moderne utilizate în „Dental Clinic” este procedura de inhalo-sedare dentară, o nouă metodă de anestezie, dar și probabil una dintre cele mai sigure metode de relaxare în special pentru copiii cu frică de stomatolog. Aceasta presupune o anesteziere minimă, blândă și non-toxică (nu se metabolizează în ficat și se elimină la nivel pulmonar, imediat după ce s-a încetat administrarea cu protoxid de azot). Și adulții pot beneficia de efectele inhalo-sedării, pentru un tratament dentar fără durere, în condiții optime de cooperare.

Digital Smile Design (DSD) este o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic chiar înainte de prima ședință de tratament. Dincolo de efectul psihologic, pacientul poate înțelege mult mai bine fiecare etapă a tratamentului și poate participa efectiv la șlefuirea zâmbetului său, sub indicațiile medicului specialist estetician. Astfel, consultațiile estetice încep cu un design care e transformat apoi într-un plan de tratament ce integrează aspectele biologice, structurale și funcționale, în scopul obținerii unor rezultate optime. În realizarea designului se folosesc videoclipurile, fotografiile și radiografiile. Primul pas ține de analiza imaginii în ansamblu, pornind de la personalitate, trăsături faciale și continuând cu analiza dentară și facială.

Mock-up și Wax-up

La Clinica Dental se poate realiza un prototip al noii danturi pe modelul wax-up diagnostic, fiind luate în considerare dorințele pacientului dar și standardele estetice și necesitățile funcționale stabilite de medic. Cu ajutorul modelului din ceară creat de tehnicieni se remodelează dinții inițiali prin scurtare, lungire, lățire, micșorare sau modificare a înclinației până se ajunge la forma ideală solicitată de pacient. Ulterior se trece la fabricarea dinților definitivi prin tehnologii moderne.

Estetică și protetică

La acest capitol, „Dental Clinic” dispun de o nouă tehnologie digitală care permite crearea coroanelor dentare și a altor lucrări de protetică. Astfel, prin sistemul CAD/CAM de modelare computerizată putem să modelăm zâmbetul dorit de pacienții noștri. O dantură estetică înseamnă dinți drepți, aliniați, simetrici și corect proporționați. Cele mai frecvente tratamente de estetică dentară și protetică sunt: albire dentară profesională, fațete și coroane dentare (e-max sau zirconiu).

Turism dentar

La „Dental Clinic”, pacienții pot beneficia de tratamente chirurgicale, implatologie și servicii stomatologice realizate în scurt timp, astfel încât, la finalul planului de tratament, să se întoarcă fericiți la viața de zi cu zi. În plus, tratamentele stomatologice din oferta „Turism dentar” au costuri cu cel putin 50-70% mai mici decât în străinătate.

Programul clinicii este de luni până vineri, în intervalul 9:00-20:00 şi sâmbăta de la 9:00 la 16:00. Pentru detalii și rezervări, sunați la numerele: +40.758.888.500, fix:+40.336.401.035 sau scrieți un mail la adresa: info@dentalcliniclab.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...