mai multe

  Perdele care purifică aerul, o noutate în Galaţi

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Poluarea atmosferică este subiect de dezbatere globală și pentru calitatea aerului se întreprind în permanenţă cercetări complexe. Ca mai toate domeniile, şi cel al ţesăturilor textile este unul dinamic, în care noile tehnologii îşi găsesc aplicabilitate, iar multe dintre materiale nu mai sunt proiectate doar în ideea îndeplinirii unui rol pur decorativ, ci înglobează un cumul de funcţionalităţi.

  Pentru că sănătatea este importantă, pentru că suntem în permanent la curent cu ceea ce este nou pe piaţă în materie de amenajări interioare, noi, cei de la Rodeko Design am adus la Galaţi perdelele care purifică aerul prin nanotehnologie brevetată în Germania.  Sunt şi estetice şi funcţionale, sunt utile şi inovative.

  Tehnologie inovatoare

  Perdelele Hohmann PURE AIR lansate în acest an, sunt concepute pentru a reduce problema poluării aerului dintr-o încăpere. Tehnologia inovatoare funcţionează într-un mod similar procesului de fotosinteză al plantelor: firul de ţesătură este acoperit cu un mineral fotocatalizator, care, la trecerea luminii, descompune poluanţii obişnuiţi, purificând aerul din încăpere.

  E bine de știut că stratul de mineral este activat şi de lumina artificială, iar efectul catalitic nu dispare în urma spălării ţesăturii, nici după un timp îndelungat.

  Pentru mai multe detalii dar și pentru alte produse inovative și utile unui ambient plăcut și funcțional, vă așteptăm la Rodeko Design, în Galați, pe Bd. George Coșbuc, la nr. 314, vis a vis de Shopping City Mall.

  Aici vă punem la dispoziţie suport tehnic pentru integrarea perdelelor, draperiilor, sistemelor de umbrire dar vă oferim și soluții de amenajare interioară realizate, gratuit,  de designerul nostru.

  Rodeko Design, pentru case inteligente, frumoase și cu stil!

  Share

  RECLAMA