Breaking news:

Noile șervețele umede dezinfectante Hygienium: mâini igienizate, sănătate asigurată!

Noile pachete de șervețele umede dezinfectante Hygienium sunt unele din acele produse pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână, mai ales într-o perioadă ca cea pe care o depășim momentan.

Sănătatea noastră și a copiilor noștri este pe primul plan – tocmai de aceea este important să alegi pentru utilizare zilnică produse de dezinfectare avizate de Ministerul Sănătății, care conțin toate ingredientele absolut indispensabile măsurilor minime de siguranță sanitară.

Nu în ultimul rând, pe lângă curățarea delicată și igienizarea mâinilor rapid, este important să ai grijă ca produsul ales să nu îți provoace iritații sau alte probleme dermatologice.

Dezinfectant și antiseptic, totodată delicat cu pielea

Noile șervețele umede Hygienium cu 70% alcool trec cu brio toate aceste exigențe, astfel încât să te poți baza cu toată încrederea pe aceste produse. Cu efect antiseptic, practice, dar mai ales cu eficiență dovedită în igienizarea și dezinfectarea mâinilor, acționează în câteva secunde împotriva bacteriilor, fungilor și a virușilor pe care oricine îi poate prelua cu ușurință pe mâini.

Alcoolul etilic 70% din compoziție este folosit ca dezinfectant şi antiseptic pentru piele, iar Chlorhexidine digluconate 0,2% este un antiseptic delicat folosit pentru combaterea agenților bacterieni, având proprietăți atât bacteriostatice, cât și bactericide.

În plus, formula are în compoziție și ingrediente cu rol protector pentru epidermă, prevenind apariția zonelor uscate dar și senzația de piele crăpată după utilizări frecvente.

Disponibile în trei variante – fără parfum, cu parfum de floare de portocal și, respectiv, cu parfum revigorant, le poți achiziționa fie în pachetele de 15 bucăți, pentru a fi la îndemână în geantă sau în buzunarele copiilor, fie în cele de 24 de bucăți, pentru birou, mașină sau oriunde ai avea nevoie.

Gama de top Hygienium

Noile șervețele umede dezinfectante Hygienium cu 70% alcool se alătură celorlalte produse din cunoscuta gamă Hygienium, dezvoltată de compania gălățeană Grande Gloria Production.

Acestea sunt destinate atât uzului personal, cât și pentru suprafețe, puse la dispoziția persoanelor fizice, dar și agenților economici: Hygienium soluție antibacteriană, Hygienium gel, dezinfectantul Hygienium multisuprafețe, Hygienium șervețelele umede dezinfectante multisuprafețe, Hygienium soluție pentru mobilă.

Toate, din grija pentru sănătate maximă și igienă la standarde înalte!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...