Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Sărbătorile se desăvârșesc în culori de magie la Extreme FlorEvents

Tu în ce pastel special și vrăjit vrei să îți scrii povestea sărbătorilor?

Nu, nu e nicio barieră a imaginației care să îți stăvilească dorul de frumos, nu e nicio limită care să îți îngrădească năzuința de a simți feeria iernii exact așa cum îți dorești.

Pentru că la Extreme FlorEvents, poveștile iernii prind viață și îmbracă veșminte florale fermecate, presărate cu sclipiri sărbătorești în aranjamente și decorațiuni iscusite, care mai de care. Menite întocmai să te prindă în mreaja lor, ca într-un carusel magic, te poartă pe dată într-un alt timp și spațiu, într-un univers al bucuriei sincere și pline de candoare, precum zâmbetul copilăriei, te transpun într-o poveste feerică de iarnă unde ai tânjit, parcă, tot anul să ajungi.

Pentru că acum timpul curge după cadența sufletului și emoțiile prind viață. Descoperă și tu reveria sărbătorilor din aranjamentele și decorațiunile în culori de magie ale Extreme FlorEvents.

Contopiri magice de culoare în fiecare poveste

La Extreme FlorEvents, fiecare aranjament înseamnă o poveste distinctă, plăsmuită cu deosebită dibăcie, talent, pricepere și pasiune. Este energia creatoare care izvorăște din bucuria de a dărui. Alege și tu din multitudinea de variante de aranjamente de Crăciun, coronițe sau alte elemente decorative și bucură-te din plin de atmosfera sublimă a Crăciunului!

Definite și îmbogățite cu elemente speciale precum fetru, flori de bumbac, pin natural, ceară, foițe aurite, lână, anason, lumânări parfumate, obiecte decorative, împodobite cu simboluri tematice și piese ornamentale deosebite, aranjamentele handmade de la Extreme FlorEvents impresionează și încântă, de fiecare dată.

Fie că e vorba de aranjamente de Crăciun cu brad natural, combinate cu diferite ghivece și cutii tematice cu motive festive, sau decorațiuni realizate cu licheni, mix de conifere, plante aeriene, pene de lebadă, lână merinos, globulețe de sticlă sau jardiniere speciale din mesteacăn, rezultatul este, de fiecare dată, uimitor.

Decorațiunile festive făurite cu migală și iscusință la Extreme FlorEvents, se remarcă prin rafinament, simț estetic și un stil aparte.

Hai și tu în atelierul de magie vie de la Extreme FlorEvents, locul unde povestea fiecăruia se desăvârșește, după ritmul inimii. Ne găsești în Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219 și bucură-te alături de noi de spiritul inegalabil al sărbătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...