Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

Renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX

Așteptarea a luat sfârșit! Poate cele mai bune specialități cu specific chinezesc, de la renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX, au ajuns și în Galați. Locația cu numărul 20 din țară tocmai s-a deschis în incinta Shopping City Galați, unde te așteaptă o experiență culinară autentică ce îți va încânta toate simțurile!

Zi de zi, CHOPSTIX aduce Asia mai aproape de iubitorii de mâncare asiatică în  cele 20 locaţii Chopstix Ready to Box, printre Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Sibiu, Târgu Mureş, iar acum și în Galați. Recomandările clienţilor au impulsionat extinderea rapidă a lanţului de restaurante CHOPSTIX, iar călătoria lor sigur nu se va opri aici.

Let’s noodle up together la la CHOPSTIX!

Noodles de la CHOPSTIX ajunge în Galați în toate combinațiile de gusturi, arome și texturi care le-au făcut atât de iubite peste tot în lume. Poți încerca Noodles  cu creveți pane, Noodles Dumpling vegetal, Noodles Gyoza cu pui, Noodles pachețele de primăvară sau în variantele cu Pui Crocant, Pui Shanghai sau Wonton cu porc.

CHOPSTIX îți propune „Let’s noodle up together!” și îți garantează că îți vei dori să încerci toate combinațiile din meniu!

CHOPSTIX – mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc

CHOPSTIX reprezintă mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc: este locul în care ai parte de experienţă culinară de neuitat a diverselor specialităţi asiatice, preparate cu pasiune și cu un mix de ingrediente proaspete, pentru un gust autentic. Trebuie să știți că produsele CHOPSTIX sunt atent pregătite folosind ingrediente fresh, aduse de la producători locali din fiecare oraș unde există locații CHOPSTIX.

Pe lângă Noodles, vei putea alege din numeroasele preparate cu pui, salate cu specific asiatic, orez aromat, produse cu vită, meniuri pentru copii sau aperitive asiatice asezonate cu condimente cu specific chinezesc.

Chopstix, savurat și de acasă

Indiferent ce produse din meniu ai alege, CHOPSTIX îmbină gusturi, arome, culori şi texturi specifice ca tu să te bucuri de o excursie culinară în noua locație din Galați sau chiar din confortul casei tale, prin aplicaţiile de delivery ale partenerilor de livrări.

Bucătăria asiatică este din ce în ce mai îndrăgită în România, așa că delicioasele preparate CHOPSTIX vor fi cu siguranță apreciate și de gălățeni, în cea mai nouă locație din țară, deschisă la Shopping City Galați!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...