NOU: s-a lansat platforma HygieniumShop.ro. Fii la curent cu promoțiile și ofertele lunare!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  De acum, binecunoscutele dezinfectante Hygienium și alte produse de igienă sanitară sunt la un click distanță, pe noua platformă online www.hygieniumshop.ro.

  Ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă și optimizată pentru dispozitivele mobile, HygieniumShop.ro se dovedește a fi o platformă de încredere atât pentru gospodăriile obișnuite, cât și pentru orice business ce caută soluții pentru menținerea standardelor de igienă sanitară.

  Produse pentru familii, dar și pentru birouri

  Încrederea în produsele de calitate Hygienium este susținută de o experiență de peste 8 ani în domeniu a firmei producătoare, Grande Gloria Production. Urmărind cu strictețe standardele în domeniu, portofoliul de produse cu acțiune bactericidă se află în continuă dezvoltare, fapt reflectat și de diversitatea gamelor de produse de pe platforma online, care acoperă toate necesitățile de curățare impecabilă și dezinfectare ca la carte.

  Astfel, de pe hygieniumshop.ro puteți achiziționa cele mai noi și performante produse dezinfectante, avizate de Ministerul Sănătății, alături de alte soluții pentru casă, birou și igienă: de la dezinfectanți, șervețele multisuprafețe antibacteriene, hârtie igienică, prosoape de bucătărie, prosoape umede, detergenți, soluții de curățare pentru casă și electrocasnice, produse antibacteriene la produse de igienă personală precum creme, dischete demachiante, geluri, loțiuni dermatologice, săpunuri lichide și altele.

  Promoții și pachete cadou

  Dincolo de ofertele obișnuite, pe noua platformă online veți găsi frecvent promoții și pachete speciale pentru diferite game.

  Astfel, foarte căutate de clienți se dovedesc a fi pachetele promoționale pregătite de producător, acestea venind în sprijinul celor care doresc o cantitate mai mare de produse de calitate la un preț avantajos.

  Spre exemplu, printre ofertele speciale aflate momentan online spre vânzare se numără:

  -6 geluri antibacterian 1 l + 50 măști protecție Gratuite.
  -Pachet promoțional – 6 geluri dezinfectante 1 l + 1 dispenser săpun 1000 ml Gratis
  – Kit promoțional 2 geluri dezinfectante 300 ml + 1 mască reutilizabilă Gratuită
  -Pachet promoțional Dezinfectant multisuprafețe 1 l + dezinfectant 750 ml + 5 măști medicale Gratis

  Site și aplicație

  Site-ul HygieniumShop.ro pune la dispoziția clienților săi diverse metode de plată, de la cea cu cardul, online, la livrare sau prin ordin de plată.

  De altfel, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor stringente ale clienților săi, compania producătoare a realizat și aplicația gratuită Hygienium Shop. Aceasta este disponibilă deja pentru Android și se poate descărca din Google Play, iar pentru dispozitivele iOS este în curs de dezvoltare și va fi lansată cât de curând.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img