Breaking news:

NOU: s-a lansat platforma HygieniumShop.ro. Fii la curent cu promoțiile și ofertele lunare!

De acum, binecunoscutele dezinfectante Hygienium și alte produse de igienă sanitară sunt la un click distanță, pe noua platformă online www.hygieniumshop.ro.

Ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă și optimizată pentru dispozitivele mobile, HygieniumShop.ro se dovedește a fi o platformă de încredere atât pentru gospodăriile obișnuite, cât și pentru orice business ce caută soluții pentru menținerea standardelor de igienă sanitară.

Produse pentru familii, dar și pentru birouri

Încrederea în produsele de calitate Hygienium este susținută de o experiență de peste 8 ani în domeniu a firmei producătoare, Grande Gloria Production. Urmărind cu strictețe standardele în domeniu, portofoliul de produse cu acțiune bactericidă se află în continuă dezvoltare, fapt reflectat și de diversitatea gamelor de produse de pe platforma online, care acoperă toate necesitățile de curățare impecabilă și dezinfectare ca la carte.

Astfel, de pe hygieniumshop.ro puteți achiziționa cele mai noi și performante produse dezinfectante, avizate de Ministerul Sănătății, alături de alte soluții pentru casă, birou și igienă: de la dezinfectanți, șervețele multisuprafețe antibacteriene, hârtie igienică, prosoape de bucătărie, prosoape umede, detergenți, soluții de curățare pentru casă și electrocasnice, produse antibacteriene la produse de igienă personală precum creme, dischete demachiante, geluri, loțiuni dermatologice, săpunuri lichide și altele.

Promoții și pachete cadou

Dincolo de ofertele obișnuite, pe noua platformă online veți găsi frecvent promoții și pachete speciale pentru diferite game.

Astfel, foarte căutate de clienți se dovedesc a fi pachetele promoționale pregătite de producător, acestea venind în sprijinul celor care doresc o cantitate mai mare de produse de calitate la un preț avantajos.

Spre exemplu, printre ofertele speciale aflate momentan online spre vânzare se numără:

-6 geluri antibacterian 1 l + 50 măști protecție Gratuite.
-Pachet promoțional – 6 geluri dezinfectante 1 l + 1 dispenser săpun 1000 ml Gratis
– Kit promoțional 2 geluri dezinfectante 300 ml + 1 mască reutilizabilă Gratuită
-Pachet promoțional Dezinfectant multisuprafețe 1 l + dezinfectant 750 ml + 5 măști medicale Gratis

Site și aplicație

Site-ul HygieniumShop.ro pune la dispoziția clienților săi diverse metode de plată, de la cea cu cardul, online, la livrare sau prin ordin de plată.

De altfel, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor stringente ale clienților săi, compania producătoare a realizat și aplicația gratuită Hygienium Shop. Aceasta este disponibilă deja pentru Android și se poate descărca din Google Play, iar pentru dispozitivele iOS este în curs de dezvoltare și va fi lansată cât de curând.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...