Breaking news:

“Oamenii vor dori să călătorească mai mult. Noi îi învățăm cum să o facă SMART” – Raluca Voinea, Smart Travel

Fermecată de lumea călătoriilor în care au purtat-o părinții în vremea când era copil, Raluca Beatrice Voinea și-a găsit meseria perfectă: după absolvirea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Comerț, Turism și Servicii, a înființat propria agenție de turism, cu ajutorul căreia nu numai că își îndeplinește cele mai frumoase visuri, dar îi mai ajută și pe alții să ajungă în locuri de basm.
Smart Travel a apărut în peisajul gălățean în 2012, pe o piață care avea deja bine conturate agenții de voiaj cu tradiție la Galați. Dar asta nu a speriat-o, ci a motivat-o.

“Aveam experiență în domeniu, pentru că fusesem agent de turism. Încet, încet, mi-am fidelizat clienții, nu i-am lăsat la greu, le-am oferit asistență 24 de ore din 24 și cred că așa i-am câștigat. Acum încerc cu optimism să trec peste perioada de pandemie, în care am muncit mai mult decât în condiții normale. Am dat telefoane, am încercat să reprogramez fiecare plecare, să explic fiecărui client în ce condiții își poate primi banii înapoi, i-am încurajat. E drept că s-a vândut bine litoralul și în general, în 2020 oamenii au redescoperit România, turismul local a funcționat foarte bine, însă au fost pierderi în ceea ce privește călătoriile în străinătate. Adică acolo unde familiile își planifică din timp o vacanță”, povestește Raluca Voinea.

Directorul general Smart Travel crede cu tărie că turismul ca industrie a început deja să se reinventeze. Și că oamenii, ca un efect al lockdown-ului, vor dori să viziteze locuri cât mai îndepărtate și cât mai exotice, că își vor dori o evadare în tărâmuri de vis.

“Lumea va călători mai mult. Deja am avut cereri pentru destinații exotice, pentru sejururi scumpe și în zone îndepărtate. S-au vândut extremele: fie vacanțe de peste 3000 de euro în Dubai, Egipt, Punta Cana sau Zanzibar, fie un sejur în cea mai izolată pensiune din România, aflată în vârful muntelui. Pentru această vară, avem deja pregătite pachete interesante în Turcia, Grecia, Croația, Bulgaria dar și în Insula Capului Verde sau în Spania și Portugalia. Suntem încrezători că oamenii vor visa din nou la peisaje și locuri pe care le văd doar în filme. Mai ales că vaccinarea va facilita accesul în avion, iar companiile aeriene au pregătit o serie de măsuri de siguranță, dând dovadă de mai multă flexibilitate. Suntem aici ca să îi învățăm pe gălățeni și brăileni să călătorească SMART, adică să beneficieze de cât mai mult, la prețul corect”, explică Raluca.

De 9 ani pe piața gălățeană, Smart Travel oferă servicii turistice de înaltă calitate: de la pachete interne și externe cu transport avion sau autocar la vacante exotice, croaziere, circuite culturale si pelerinaje sau participari la evenimente speciale (concerte, carnavaluri, conferințe, meciuri de fotbal). Se ține cont de nevoile specifice ale fiecarui client, sejurul este adaptat preferințelor, personalizat, se oferă asistență turistică pe întreaga durată a deplasării, se facilitează obținerea de asigurări de călătorie.

“Cred că cea mai mare calitate a noastră este seriozitatea. Noi nu vindem o marfă, ceva concret, palpabil, ci vindem o promisiune a unui sejur minunat, vindem timp pentru reconectare și relaxare. E greu să gestionezi toate aspectele, chiar dacă planifici o călătorie în cele mai mici detalii, dar sunt convinsă că ne-am cucerit clienții prin transparență și sinceritate. Eu, una, am fost întotdeauna de părere că e bine să spui clientului adevărul, înainte de plecare, pentru că oricum îl va vedea cu ochii lui la destinație”, a declarat Raluca.

Pentru cei care vor să-și îndeplinească cele mai îndrăznețe visuri în materie de călătorii, Smart Travel e de găsit în Galați pe strada Domnească la nr. 29. Detalii despre pachetele interne și externe sunt disponibile pe pagina de facebook a agenției, iar un sfat bun și o programare în vederea alegerii celei mai bune oferte se pot obține la telefon: 0748 043 277.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...