Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Noutăți de la Lolliboni – jucării pe care cel mic le va iubi instant!

- reclama -spot_img
0
(0)

La Lolliboni, surprizele dulci și și jucăriile-surpriză se țin lanț! Îndrăgitul brand tocmai a lansat câteva noi jucării originale, idei nemaipomenite de cadouri pentru cei mici, dacă sunteți în pană de idei sau dacă, pur și simplu, vreți să-i surprindeți în cel mai plăcut mod cu putință! Sunteți gata de joacă?

Creionul gigant de jucărie

Noua jucărie de la Lollibon pare un accesoriu uriaș de birou. De fapt este tot pentru joacă, așa cum le place tututor celor care cunosc lumea magică Lolliboni!

Vorbim despre creionul gigant, o jucărie pe care micuțul tău o va adora instant! Pentru că este plină-plină de surprize: puzzle, stickere, figurine, praf pocnitor și alte accesorii inedite, pe care vă lăsăm să le descoperiți împreună.

Pentru și mai multe idei de joacă, vizitează chiar acum site-ul www.lolliboni.com!

Biberonul cu surprize uimitoare

Dacă pentru bebeluși biberonul este un obiect indispensabil pentru hrana zilnică, pentru copiii peste 3 ani, poate deveni o adevărată sursă de distracție!

Și nu ne referim la biberonul cu lapte, ci la biberonul gigant Lolliboni, o jucărie doldora de surprize: acadea, puzzle, stickere sunt doar câteva dintre ele. Descoperiți-le împreună pe toate www.lolliboni.com !

Racheta cu jocuri și dulciuri Lolliboni

Copi, părinți, bunici, sunteți pregătiți de lansare? Foarte bine, pentru că racheta Lolliboni vă poartă dincolo de imaginație! Iar surprizele din interior sunt câte-n lună și în stele, gata să vă suscite creativitatea și să vă cultive pofta de joacă!

Pe www.lolliboni.com sau în magazinele partenere, nu doar jucăriile, ci și surpizele dulci – acadele apetisante, ouă cu surprize, bomboane, vată de zahăr, croissante, marshmallow, bomboane pocnitoare – sunt în combinații fără limită. În lumea Lolliboni, personajele preferate din desenele animate vă însoțesc în orice moment: Unicorn, Kukuli, Carnaval, Conte Dracula, Smiley Faces, Sour Brain, Pjmasks, Poptik.

Trebie doar să le descoperiți și le veți adora instantaneu! Surprizele dulci sau cele din jucăriile Lolliboni vor fi detalii care vor face petrecerea, întâlnirea cu prietenii sau pur și simplu o zi obișnuită de-a celui mic într-una cu totul specială!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...