Noutăți de la Lolliboni – jucării pe care cel mic le va iubi instant!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  La Lolliboni, surprizele dulci și și jucăriile-surpriză se țin lanț! Îndrăgitul brand tocmai a lansat câteva noi jucării originale, idei nemaipomenite de cadouri pentru cei mici, dacă sunteți în pană de idei sau dacă, pur și simplu, vreți să-i surprindeți în cel mai plăcut mod cu putință! Sunteți gata de joacă?

  Creionul gigant de jucărie

  Noua jucărie de la Lollibon pare un accesoriu uriaș de birou. De fapt este tot pentru joacă, așa cum le place tututor celor care cunosc lumea magică Lolliboni!

  Vorbim despre creionul gigant, o jucărie pe care micuțul tău o va adora instant! Pentru că este plină-plină de surprize: puzzle, stickere, figurine, praf pocnitor și alte accesorii inedite, pe care vă lăsăm să le descoperiți împreună.

  Pentru și mai multe idei de joacă, vizitează chiar acum site-ul www.lolliboni.com!

  Biberonul cu surprize uimitoare

  Dacă pentru bebeluși biberonul este un obiect indispensabil pentru hrana zilnică, pentru copiii peste 3 ani, poate deveni o adevărată sursă de distracție!

  Și nu ne referim la biberonul cu lapte, ci la biberonul gigant Lolliboni, o jucărie doldora de surprize: acadea, puzzle, stickere sunt doar câteva dintre ele. Descoperiți-le împreună pe toate www.lolliboni.com !

  Racheta cu jocuri și dulciuri Lolliboni

  Copi, părinți, bunici, sunteți pregătiți de lansare? Foarte bine, pentru că racheta Lolliboni vă poartă dincolo de imaginație! Iar surprizele din interior sunt câte-n lună și în stele, gata să vă suscite creativitatea și să vă cultive pofta de joacă!

  Pe www.lolliboni.com sau în magazinele partenere, nu doar jucăriile, ci și surpizele dulci – acadele apetisante, ouă cu surprize, bomboane, vată de zahăr, croissante, marshmallow, bomboane pocnitoare – sunt în combinații fără limită. În lumea Lolliboni, personajele preferate din desenele animate vă însoțesc în orice moment: Unicorn, Kukuli, Carnaval, Conte Dracula, Smiley Faces, Sour Brain, Pjmasks, Poptik.

  Trebie doar să le descoperiți și le veți adora instantaneu! Surprizele dulci sau cele din jucăriile Lolliboni vor fi detalii care vor face petrecerea, întâlnirea cu prietenii sau pur și simplu o zi obișnuită de-a celui mic într-una cu totul specială!

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img