1.1 C
Galați
joi 23 septembrie 2021
spot_img
More

  Noutățile primăverii la Salon Glam

  - RECLAMA-

  Primăvara aceasta Salon Glam te întâmpină cu noutăți benefice părului și feței tale. Pentru că frumusețea ta contează, și răsfățul tău trebuie să fie pe măsură!

  Ritualul de frumusețe “LA CREMERIE”

  Echipa Salonului Glam te așteaptă să te răs feți cu noul ritual “LA CREMERIE”, ritual ce include demachiant tonic, mască exfoliantă și cremă pe bază de aur de 24 K combinat cu acid hialuronic și caviar cu colagen. Practic, un adevărat elixir de frumusețe.

  Produsele La Cremerie conțin numai ingrediente de o calitate superioară, alese din rândul furnizorilor de top. Produsele cosmetice cu un grad înalt de profesionalism, La Cremerie,sunt exclusiv studiate pentru SPA şi Centre de Înfrumusețare Profesionale.

  Îngrijirea părului cu produse de la Kérastase

  Pentru un păr frumos ca tine şi rebel, ai nevoie de un tratament de întreținere personalizat, iar cosmeticele Fusio-Dose de la Kérastase sunt alegerea perfectă. Acestea conţin ingrediente active super-concentrate, cu complexe moleculare sofisticate, o textură plăcută, un parfum fascinant și, nu în ultimul rând, un design elegant.

  Produsele profesionale pentru îngrijirea părului Kerastase se numără poate printre cele mai luxoase din această categorie, dar şi poate printre cele mai iubite şi des folosite la nivel internaţional. Acestea sunt atent gândite şi testate de către mari specialişti ai lumii şi, cu siguranţă, acest aspect a fost cel care i-a adus succesul imediat cum au fost scoase pe piaţă.

  La Salon Glam, vei beneficia de numeroase produse marca Kerastase, pentru ca părul tău să fie cel mai răsfăţat.

  Ai nevoie de relaxare şi înfrumusețare? Alege Salon Glam și programează-te!
  Programări: 0724.169.060 sau 0751.969.081
  Facebook: SALON GLAM

  - reclama -
  - reclama -