Pentru că Passage se gândește la clienții săi, primăvara aceasta aduce vești bune: tinerii pot economisi bani buni, dacă aleg să utilizeze Cardul Avantaj, iar cei care doresc să se bucure de bunătățile de la Passage o pot face acum fără să se mai deplaseze, pentru că Passage a reintrodus livrarea la domiciliu.

Card de reducere pentru elevi și studenți

Anul acesta, Passage lansează în premieră Cardul Avantaj pentru elevi și studenți, valabil …365 de zile. Practic, asta înseamnă că deținătorul beneficiază tot anul de reduceri substanțiale la produsele din meniu. Dacă ești fan, vino cu prietenii și bucură-te de gustul mâncărurilor proaspete și sănătoase din noul meniu Passage, la prețuri mai mici. Tot ce trebuie să faci este să arăți, într-unul din centrele Passage (Țiglina, Neacșu, Potcoava și Passage Mall) carnetul de elev sau student și la prima comandă vei beneficia de reducerile promise. Tot atunci vei primi și Cardul Avantaj, de care te poți bucura un an întreg.

Livrare la domiciliu – ca să ai poftă!

În plus, pentru că Passage dorește să te relaxezi și să te bucuri de viață, din această primăvară a reintrodus livrarea la domiciliu. Vrei să mănânci bine, fără să te stresezi prea mult? Tot ce trebuie să faci este să consulți meniul din aplicația Panda food și să lansezi comanda online. Cineva va răspunde și va trimite produsele la adresă în maximum 30 de minute. Programul livrărilor este zilnic, de la 10,00 la ora 22,00, suma minimă per comandă fiind de 30 de lei. De reținut că reducerile aferente Cardului Avantaj nu se aplică în cazul livrărilor la domiciliu.

Foto: arhivă personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0