Breaking news:

Nuntă la malul mării

O nuntă la malul mării este fără dar și poate specială. În următoarele rânduri am să vă povestesc care sunt primii pași ce trebuie urmați pentru a încheia petrecerea nunții cu o baie în mare la răsărit. Înainte de a lua orice decizie, făceți-vă temele:

O simplă căutare pe Google vă poate oferi foarte multe informații de la care să plecați, ca mai apoi să puneți întrebările potrivite furnizorilor pe care îi alegeți.

Colaborați cu un wedding planner local

O nuntă la mare este asemănătoare unei nunți tradiționale însă cu multe situații neprevăzute la care nu v-ați gândi. De aceea recomandarea mea este să colaborați cu o agenție sau wedding planner locali, cu experiență în planificarea și coordonarea evenimentelor la malul mării.

Apucați-vă din timp și fiți flexibili

Locațiile cu acces la plajă sunt și locații turistice, iar o mare parte dintre ele sunt disponibile decât în anumite perioade. Un wedding planner cu experiență vă poate consilia în alegerea locației ținând cont de perioada în care va avea loc evenimentul, avantajele și dezavantajele fiecărei locații, etc.

Lista de invitați

Familia și prietenii apropiați, persoane în preajma cărora vă simțiți relaxați – aceasta este lista perfectă pentru orice nuntă, în special pentru nunțile cu destinație.

Dansați, cântați, bucurați-vă din plin

O baie în mare este musai! Imaginați-vă ce fotografii superbe 🙂

Dacă doriți să vă rostiți jurămintele într-un cadru natural, o nuntă la malul mării este alegerea ideală. Pe langă faptul că sunt memorabile și speciale, nunțile la mare vă oferă ocazia de a evada din cotidian. Echipa noatră oferă consultanță via Skype, tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți pe nuntalamare@gmail.com.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...