Breaking news:

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Restaurant AXE – locul ideal pentru momente de neuitat! (P)

- reclama -spot_img
5
(1)

Restaurantul AXE îmbină, în deplină armonie, toate elementele care asigură cadrul ideal pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră. Cu o capacitate de 110 de persoane, salonul este locul perfect pentru o petrecere de vis, suficient de mare, cât să cuprindă și prietenii și destul de mică, astfel încât atmosfera să fie intimă.

O nuntă ca în povești!

Nunta reprezintă momentul unic și irepetabil din viața fiecăruia. Evenimentul care se povestește și nepoților! Așa că totul trebuie să fie perfect, iar alegerea salonului este esențială. Restaurantul Axe, situat în Galați pe Drumul de Centură, la numărul 1G, pune la dispoziția clienților un personal specializat, cu o vastă experiență în organizarea de evenimente. Salonul este versatil prin accesorii, este cochet şi rafinat și se poate adapta oricăror pretenții. Avem un wedding planner, care se va ocupa exclusiv de petrecere. El va asigura consultanța și asistența gratuite și tot el va prelua din presiunea momentului, astfel încât totul să fie perfect, iar mirii să se poată bucura de fiecare moment al nunţii. Noi ne putem ocupa de amenjarea salonului în tema aleasă de miri sau de aranjamentele florale. Avem o serie de colaboratori care ne-au dovedit profesionalismul și la care apelăm pentru muzică, foto şi video. De asemenea, putem pune la dispoziția invitaților un candy-bar delicios și în tematica nunții, realizat de cofetarii noștri. Ne ajută experiența acumulată, ne adaptăm în funcție de dorințele fiecărui client,” a declarat Geanina Axente, managerul salonului. Așa că, dacă plănuiți să organizați o nuntă, grăbiți-vă: salonul este rezervat cu un an înainte de marele eveniment!

Petreceri de pomină!

Restaurantul e perfect și pentru alte tipuri de petreceri: botezuri, petreceri de copii, de 8 martie, de Revelion, majorate, banchete, serbări, nunți de aur sau de argint, team-building-uri sau petreceri corporate. Echipa AXE e formată din 13 oameni bine pregătiți, din care 4 sunt bucătari. Meniul e personalizat și se negociază. “La noi, clienții au posibilitatea de a-și creiona singuri meniul, desigur pe baza recomandărilor noastre. Vă putem personaliza meniul prin oferte all-inclusive, care să se potrivească cu bugetul şi aşteptările fiecărui cuplu”, a explicat Geanina Axente.

EYEPLAY – pentru ca micuții să se simtă bine

Ca element de identificare, salonul dispune de un dispozitiv special, un joc interactiv, EYEPLAY, care îi ajută și pe copii să se simtă bine și le creează un spațiu desprins parcă din povești. Cu ajutorul acestuia, micuții nu se vor plictisi nici la nuntă, nici la petrecerea de botez sau specială dată în cinstea unuia dintre ei. Tot la AXE, micuții se vor putea delecta cu o masă Lego sau se vor bucura de beneficiile facepainting-ului.

“Vă așteptăm să ne împărtășiți dorințele dumneavoastră și să lăsați grija petrecerii în seama noastră! Pe viitor, vrem să oferim oaspeților și spații de cazare, pentru invitații care vin de departe sau pentru cei care vor să rămână la noi și pentru ciorba de potroace. Pentru că ne pasă și pentru că vrem să ne bucurăm împreună de momentele frumoase!”, a declarat Geanina Axente.

 

Credite foto: Trandafir Dănuț

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...