Breaking news:

O nouă experienţă a gustului de la Saltempo

Gust autentic, desăvârşit într-un concept unic la Saltempo

Pentru că noi credem în valoarea produselor de calitate, completate de o cultură a serviciilor superioare, la Saltempo ţi-am pregătit un nou concept de magazine, creat special pentru tine, pentru o experienţă desăvârşită a gustului.

Beneficiind de un design inovator, diferit, noile magazine Saltempo se evidenţiază atât din punct de vedere estetic, printr-o cromatică specială, dar mai ales printr-o nouă viziune, ce oferă clienţior o altfel de experienţă culinară.

Experimentează o nouă dimensiune gastronomică la Saltempo!

Noul concept de magazine Saltempo se diferenţiază, totodată, printr-o serie de noutăţi inedite, gata să te surprindă şi să te cucerească: o vitrină cu produse culinare calde care de care mai apetisante. Pentru cei mai pofticioşi, acestea pot fi servite pe loc, într-un loc special creat în acest sens, sau pot fi luate acasă, pentru a fi degustate şi savurate împreună cu cei dragi, pentru a transforma orice masă într-un adevărat festin.

La Saltempo, orice gustare e o delectare

Da, ştim că zilele tale au devenit din ce în ce mai aglomerate, ştim că timpul este mereu atât de scurt şi, oricât de mult ţi-ai dori, nu reuşeşti să aloci meselor tale răgazul necesar. Însă, totodată, ştim că nimic nu se compară cu bucuria de a savura bucate alese, reţete îndrăgite sau, pur şi simplu, de a-ţi degusta preparatul preferat atunci când ţi-e aşa de poftă de ceva bun.
Tocmai de aceea, la Saltempo, îţi propunem cea mai potrivită variantă: gustul desăvârşit al bucatelor alese, proaspăt preparate, mereu la îndemână, gata pentru tine, ori de câte ori ai nevoie.

Produse culinare calde, tradiţionale marca Costache, meşteşugite cu drag şi pasiune la Saltempo

Şi pentru că principiul calităţii defineşte tot ceea ce facem, la Saltempo îţi pregătim mereu, cu pasiune şi dedicare, produse tradiţionale, meşteşugite după reţete autentice marca Costache –Bucate ca odinioară, marcă înregistrată Saltempo. Alege bucate alese, ce îţi vor bucura şi încânta gustul!

Deci, fie că ţi-e poftă de sărmăluţe gustoase în foi de varză sau, dacă preferi, în foi de viţă, tochitură, pârjoale, chifteluţe, varză ţărănească, jumări, cârnaţi, aripioare sau pulpe rotisate, le găseşti pe toate la Saltempo, proaspete şi aburinde, pregătite pentru tine după reţete tradiţionale.

La Saltempo găseşti şi produse tradiţionale de post

Iar dacă în această perioadă doreşti să ţii post, la Saltempo ţi-am pregătit şi produse tradiţionale potrivite: sărmăluţe de post, fasole bătută şi alte bunătăţi pentru ca tu să te bucuri de preparate gustoase, indiferent de tipul de reţete preferate de tine.

Din 3 aprilie, un nou magazin pentru tine şi în Brăila

Inaugurat pe 12 decembrie 2018 în Galaţi, prin deschiderea magazinului din centrul oraşului, în zona Mazepa, acest nou concept Saltempo se extinde prin deschiderea unor noi puncte care să ofere clienţilor produse de calitate superioară, completate de o experienţă culinară specială, diferită. Următorul magazin se va deschide în Brăila, pe 3 aprilie, în incinta Galeriei WinMarkt pentru ca şi brăilenii să se bucure de gustul bucatelor alese la un nou standard de calitate premium marca Saltempo.

Te aşteptăm cu drag în magazinele Saltempo să experimentezi gustul desăvârşit al bucatelor alese, într-un ambient deosebit.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...