Breaking news:

O zi minunată începe cu Pain Vivant!

De Ziua Mondială a Pâinii e sărbătoare la Pain Vivant! Cum altfel să celebrezi acest important aliment al românilor, dacă nu printr-o reducere bine-venită: pe 16 octombrie, la cele două puncte de desfacere Pain Vivant din Galați (de pe strada Constructorilor sau de la Trei Star), orice produs de panificație va costa doar 5 lei. *produsele la kilogram nu intră în ofertă.

Brutăria artizanală Pain Vivant este un producător cunoscut pe piața din Galați, ce aduce, de nouă ani de zile, pe masa clienților gălățeni o pâine realizată cu maia veritabilă, dospită cu grijă, fără aditivi și conservanți, dar și produse de patiserie autohtone sau de inspirație franceză. Adrian Șerban, cel care a avut ideea acestei afaceri, mărturisește că a stat trei ani în Franța, timp în care s-a îndrăgostit de croissantele lor și a hotărât să refacă la Galați atmosfera pariziană.

Așa că, la întoarcere, dintr-un inginer bine pregătit s-a transformat într-un brutar priceput, care a învățat să îmblânzească maiaua, să respecte fiecare ingredient pe care îl pune în pâine și să adapteze cu succes rețete franțuzești la tehnologia românească. Produsele Pain Vivant sunt bine primite de gălățenii ce apreciază calitatea și gustul bun. Sortimente de pâine integrală, cu făină de secară sau hrișcă, cu semințe sau cartofi, ciabatta, pâinea campagne sau “pain de mie” (cu lapte și unt) sunt așteptate în fiecare dimineață în magazinele de desfacere ale locațiilor Pain Vivant, iar cei care vin să le cumpere nu se pot abține să nu plece și cu un sandviș cald, un croissant cu lapte și unt, câteva fursecuri ca la mama acasă ori o prăjitură delicioasă. Adrian a păstrat croissantele cu unt, după o rețetă originală, dar a adus în magazin și Croissantul Voinicului, cu șuncă și mozzarella sau Croissantul Popeye, cu spanac și brânză.

“Vă așteptăm cu drag la Pain Vivant să descoperiți gustul brutăriei franceze. Mulțumim astfel celor care trudesc pentru pâinea cea de toate zilele, dar și consumatorilor, cărora le suntem recunoscători pentru rolul pe care îl ocupăm în familiile lor!”, spune Adrian Șerban.

La capitolul confiserie, fursecurile cu caise, nuci, smochine, zmeură sau gem, „conviețuiesc” în bună pace cu eclerele cu ciocolată, choux a la crème, tavalitele sau mini amandinele cu gust de odinioară (pentru că nu conțin aditivi și coloranți, nici frișcă artificială).

Pentru că sunt apreciați, echipa de la Pain Vivant livrează produse și la câteva restaurante din Galați (Mon Caprice, Poenița, Doi cocoși, Stage, C House, Craft) și primesc comenzi pentru pâinea fitness, cea integrală de secară sau fără sare.

Dacă v-am convins, veniți să-i vizitați în Mazepa, pe str. Roșiori, la nr.21 ( 0771 069 548) sau în Țiglina, pe str. Constructorilor la nr. 13 ( 0771 069 415). Pentru că o zi minunată începe cu Pain Vivant!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.5 / 5. voturi: 121

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...