Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

- reclama -spot_img
4.9
(46)

One Beauty Clinic – soluții inovative și rapide

One Beauty Clinic, poate una dintre cele mai complexe afaceri în domeniul de beauty din Galați, vă așteaptă, în preajma sărbătorilor de iarnă, cu soluții inovative și rapide de slăbire, tonifiere și înfrumusețare. Pe strada Traian la numărul 151, găsiți tot ce își poate dori o femeie în materie de îngrijire și self-care: remodelare corporală, epilare definitivă cu laser, micropigmentare sprâncene, servicii de coafor (clinica dispune de propria gamă de extensii din păr natural) și tratamente faciale de actualitate.

Astfel, sub protocoalele de tratament atent studiate, personalizate pentru fiecare clientă în parte și cu ajutorul studiilor medicale, cele două aparate Eximia Platinum HR77 facilitează slăbirea localizată intensivă, îmbunătățind și aspectul pielii. Cel mai nou echipament la această dată din clinică și vedeta acestui sezon este Zionic, aflat în clinica One Beauty.

Tratarea celulitei

Un produs marca Termosalud, Zionic acționează prin masaj activ rotațional profund și radiofrecvență de intensitate mare și face minuni în ceea ce privește tratarea celulitei în stadii avansate și a aspectului neplăcut de “piele flască”.

La acestea se adaugă BodySculpt, un echipament de biostimulare electromagnetică pentru tonifierea musculaturii, ce poate fi integrat cu succes în procesul de slăbire localizată.

La capitolul epilare definitivă, One Beauty Clinic a investit în aparatură performantă: un laser Dioda Eneka Pro cu certificare medicală vă garantează rezultate foarte bune încă de la prima întrebuințare.

Și pe cosmetică se lucrează cu o gamă nouă de produse profesionale: brandul internațional Pevonia Botanica, ce garantează rezultate uimitoare pentru ten, prin folosirea unei palete diverse de creme fără parabeni, cu extracte organice și ingrediente marine. Iar pentru doamnele și domnișoarele care doresc o schimbare completă de look, One Beauty Clinic dispune de peste 100 de seturi de extensii din păr natural cu bandă adezivă, cu keratină sau clip on.

Și noutățile nu se opresc aici: Aura Rodica Budurcă, administratorul clinicii, dar și dermopigmentistul care se ocupă de sprâncenele dumneavoastră, anunță că, de luna aceasta, puteți beneficia de servicii de micropigmentare și la cabinetul de cosmetică din București. “Au fost foarte multe cereri, am avut cliente care se deplasau în Galați pentru a-și face sprâncenele, așa că, pe final de săptămână mă voi afla în capitală, într-un cabinet modern, elegant, așa cum v-am obișnuit deja”, spune Aura.

Pentru informații, vă invităm să consultați paginile de facebook și Instagram One Beauty Clinic, iar pentru programări să sunați la 0741 593 489.

One Beauty Clinic – frumusețe la un alt nivel!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.9 / 5. voturi: 46

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...