Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

One Beauty Clinic – totul pentru frumusețe! (P)

“Ca să reușești, trebuie să crești permanent, să cauți să te dezvolți continuu, să înveți ceva nou în fiecare zi“. E deviza Aurei Rodica Budurcă, o tânără de 25 de ani din Galați, care, pe lângă faptul că este un antreprenor de succes, ce și-a construit, în câțiva ani, o afacere completă, de la zero, este și o studentă eminentă la o facultate nu tocmai ușoară, din Galați – cea de Medicină și Farmacie. Un exemplu frumos de hotărâre, forță și optimism care motivează, inspiră, ne arată că există speranță!

One Beauty Clinic – totul pentru frumusețe

Aura Budurcă avea doar 15 ani când mama ei a îndemnat-o să facă un curs de make-up. Nu doar că l-a absolvit cu brio, dar, în scurt timp, și-a deschis un salon undeva în zona magazinului General, unde a muncit cot la cot cu angajații. Mai apoi, a continuat dezvoltarea în domeniu, specializându-se pe extensii gene și micropigmentare sprâncene. După ani de muncă asiduă, în care a experimentat produse și tehnici noi, pentru a se menține în topul acestui domeniu, în 2018 a amenajat cu gust clădirea de pe strada Traian, de la nr. 151, transformând-o în clinica elegantă, cu opt angajate, din prezent.

One Beauty Clinic oferă tot ce-și poate dori o femeie în materie de beauty

One Beauty Clinic oferă, de mai bine de trei ani, doamnelor și domnișoarelor din Galați și Brăila tot ce-și poate dori o femeie în materie de beauty: coafor, cosmetică, extensii gene, tratamente faciale, micropigmentare, extensii de păr natural. Anul acesta, Aura a achiziționat un aparat performant de remodelare corporală ce ajută la slăbirea localizată, integrând astfel și acest serviciu în dezvoltarea armonioasă a afacerii sale, dar și un laser medical dioda din gama Eneka Pro, pentru epilare definitivă. “Ne-am gândit că o femeie economisește timp prețios dacă dispune de toate aceste servicii într-un singur loc. Laserul este de ultimă generație, nu există un al doilea pe piața gălățeană. Cu aceste două investiții, pe care le-am făcut în pandemie, suntem, practic, o clinică completă: avem servicii pentru întreaga perioadă a anului și oferim clientelor tot ce își doresc în materie de beauty și îngrijire corporală“, explică Aura.

O salină artificială spațioasă

Mai mult, la subsolul clinicii One Beauty Clinic, la începutul lui 2020, Aura a amenajat o …salină. Este o salină artificială spațioasă (se întinde pe o suprafață de 300 mp) și aici vin oameni din tot județul pentru a se trata de astm, bronșite, pneumonii sau pur și simplu pentru a își crește imunitatea.

Și pentru că Aura nu se oprește niciodată din a proiecta și a construi, odată cu dezvoltarea afacerii, ea a continuat și dezvoltarea personală. Acum e în anul IV la Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați și își dorește să se specializeze pe chirurgie estetică, serviciu pe care îl va încorpora, la un moment dat, în cadrul clinicii sale. “Mi-am dorit dintotdeauna să fiu medic, dar am descoperit că pot avea succes și în industria de beauty. Cred că a venit timpul să mă bucur de amândouă. Nu e ușor: diminețile sunt la spital, după-amiezile la clinică, în sesiune învăț nopțile, iar timp liber am doar în weekend, câteva ore. Însă fac ce îmi place și știu că lucrez la visul meu. Îmi respect clienții, ofer calitate înainte de toate și mă bucur de feedback-ul pozitiv pe care îl primesc de la cele care ne trec pragul”, spune Aura.

Pentru un tânăr aflat la început de drum, care ar dori să își dezvolte o afacere, Aura are un singur sfat: “Să muncească și să ofere timp dezvoltării afacerii. Să iasă din zona de confort și să încerce. E un drum lung, anevoios, trebuie ambiție, însă roadele sunt dulci și fac uitat tot efortul.”

Ca să vă convingeți, vă așteptăm la One Beauty Clinic, a doua casă a Aurei, în Galați, pe strada Traian, la numărul 151. Pentru informații sau programare consultații, sunați la 0757 812 606.

One Beauty Clinic – totul pentru frumusețe!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...