Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Sărbători de iarnă cu delicii pe grătar…de la ABC Jar

Gustul de sărbătoare de la ABC Jar

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, prilej pentru orice familie să se gândească la masa festivă și la bunătățile alese, astfel încât toţi cei prezenți de-ai casei sau musafiri, să fie impresionați și să-și amintească cu drag de momentele festive.

Asta pentru că sărbătorile se măsoară după bucuria inimii, fiind cinstite cu gusturi bogate.

Calitatea ABC Jar

Ai idee cât timp pierzi de sărbători pentru masa și pregătirea mâncării? De la a căuta cele mai bune ingrediente, la a fi sigur că ai acoperit toate gusturile până la prepararea ca la carte? Poate că zeci de ore. Însă, dacă vei comanda de la ABC Jar, vei câștiga tot ce înseamnă plăcere de sărbători: familii fericite, timp liber şi complimente. La ABC Jar oferim o experiență culinară deosebită, cu produse din carne făcute doar pe grătar, după rețete proprii. Dacă deja te-ai bucurat pe tot parcursul anului de gustul preparatelor noastre, îți mulțumim că ai ales calitatea ABC Jar.

Acum, în prag de sărbători, cinstește clipele speciale, împreună cu cei dragi, cu același gust cu care v-am obișnuit. Avem deja o tradiție în pregătirea produselor prin metoda celebră care rumenește orice tip de carne: folosim grătarul cu jar, preparatele capătând o savoare incredibilă. Vei descoperi gustul pulpelor și a pieptului de pui, ceafă, cotlet, coaste de porc (renumite deja în tot Galațiul!), cârnăciori și mici, precum și pește sau legume la grătar toate asezonate cu salate, garnituri și sosuri de casă!

Descoperă platourile de la ABC Jar

În acest sfârșit de an nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu consistența mâncărurilor de sărbători, fiindcă platoul este apogeul culinar care va satisface toți pofticioșii și gurmanzii. Descoperă platourile de la ABC Jar și completează bucuria sărbătorilor. Ai la alegere 2 tipuri de platouri cu care vei potoli toate poftele, atât pe ale tale, cât și ale celor cu care împarți.

Platoul mixt, format din 2 mici, 2 cârnați subțiri, 1 pulpă, 2 cârnați groși, 1 ceafă, 1 piept de pui, 2 aripioare, 2 frigărui, 2 cartofi copți în jar, 2 chifle cu  muștar/sos/salată, e practic tot ce ai nevoie să pui pe masă când ai alături iubitori ai cărnurilor preparate pe grătar.

Iar dacă îți dorești ceva mai ușor, poți opta pentru platoul din pește, ce conține  2 bucăți macrou, 2 bucăți păstrăv, 2 porții mămăligă și 2 sosuri mujdei de usturoi și lămâie.

Toate platourile se fac pe bază de comandă, cu o zi înainte.

Echipa ABC Jar mulțumește tuturor clienților

”2021 a fost un an greu, marcat în continuare de nesiguranță, de îndoieli și de alte noi provocări. Cu toate acestea, am reușit să rămânem aproape de clienții noștri în tot acest timp, străduindu-ne să servim în permanență produse de calitate, la prețuri competitive, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de pandemie, aceasta fiind poate cea mai mare realizare a unui nou an atipic din toate punctele de vedere.

Pentru acest lucru, le mulțumim celor care ne-au ales și apreciem în mod deosebit atât încrederea acordată cât și fidelitatea dumneavoastră de zi cu zi. Ați fost cu adevărat remarcabili și toate acestea ne obligă să încercăm să devenim mai buni, mai competitivi în munca noastră si sa privim cu încredere spre ziua de mâine.

Să oferim un zâmbet tuturor

Pentru 2022, ne propunem exact același lucru: să dăm dovadă în continuare de profesionalism și să vă delectăm cu aceleași preparate de calitate, să fim mereu optimiști si să oferim un zâmbet tuturor celor care ne trec pragul.”, au declarat cei din echipa ABC Jar.

Bucură-te și tu de gustul de sărbătoare de la ABC Jar și transformă Crăciunul și finalul de an într-un ospăț pe cinste.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...