Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

OZONOTERAPIA- Sănătate și frumusețe

Capsula cu ozon, un echipament modern pentru întreținerea sănătății, este prezentă în Galați la Policlinica Terra Clinique.
Dispozitivul este de ultimă generație și se utilizează cu succes în întreținerea sănătății, frumuseții, relaxare și SPA.

Orice țesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul ozonoterapiei, bazata pe un amestec de oxigen și ozon, țesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esențial pentru reparație și revenire la starea de normalitate, de sănătate.

„Ozonul are o mulțime de proprietăți: are acțiune antibacteriană, antifungică, antivirală, este antiinflamator și imunomodulator, optimizează funcțiile organelor, detoxifiaza, putând fi folosita în recuperare medicala, în dermatologie și estetica.

Aceasta capsula înglobează 3 terapii: ozonoterapia, terapia cu infraroșii si fototerapia prin culoare. Ozonoterapia este indicata în cazul afecțiunilor reumatice, precum artroze (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulațiilor mici), discopatii, hernia de disc vertebral, afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor, tendinite, bursite, fibromialgii sau contracturi musculare”, ne explica Dr.specialist balneofizioterapeut Adriana Mogoșanu.

CUM ACȚIONEAZĂ OZONOTERAPIA ÎN CAZUL BOLILOR REUMATICE?

Printre principalele efecte benefice ale ozonului se numără și oxigenarea masivă a țesuturilor afectate de inflamație și durere, intensificarea circulației sangvine și eliminarea reziduurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință, blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durerea, are o acțiune imunomodulatorie asupra întregului organism, stimularea mecanismelor reparatorii în organism, acțiune miorelaxantă și prin aceasta creșterea mobilității articulare și ameliorarea funcției acestora.

Odată cu ozonul introdus în saună, un alt generator produce radiații infraroșii care alimentează interiorul saunei pentru o terapie transdermică, prin efectul de căldură crește eficiența terapiei cu ozon. Porii pielii se deschid datorită căldurii mărind potențialul de absorbție.

Combinația dintre porii deschiși, căldura și ozon este cea care începe procesul de detoxifiere. Oxigenul activ începe să interacționeze cu toxinele la cel mai înalt potențial de oxidare, favorizând procesul de eliminare al acestora prin piele.

Căldura radiantă penetrează în profunzime țesutul gras și topește grăsimile. Substanțele nocive sunt împinse spre exterior, asigurându-se o excelentă detoxifiere.

Alte indicații:
– prevenție, înfrumusețare, stare de bine;
– înlăturarea grăsimii în exces pe cale naturală fără nici un efort, pentru că odată corpul detoxifiat nu mai are nevoie de grăsimi suplimentare;
– redarea elasticității și tonicității pielii în special după nașteri și după folosirea abuzivă a produselor cosmetice;
– ajută în tratarea celulitei și a vergeturilor care apar după naștere sau obezitate;
– îmbunătățirea performanței sportive;
– creșterea energiei;

Acest echipament este un dispozitiv wellness ideal pentru întreținerea sănătății și a frumuseții.

Programări la numărul 0336 911
www.terraclinique.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...