Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Pădurea „Green Gloria”: mobilizare de la mic la mare, pentru 10.000 de puieți

- reclama -spot_img
0
(0)

Pic cu pic se face marea! Iar, la Galați, în organizarea excelentă a Fundației Gloria Education, cu implicarea extraordinară a zeci de voluntari, crește încet, dar sigur, o pădure din 10.000 de puieți!

Dovada că, atunci când există o inițiativă pentru un oraș mai verde și un mediu mai curat, mobilizarea gălățenilor depășește așteptările, iar entuziasmul voluntarilor este molipsitor!

Gălățeni inimoși pentru un aer mai curat

Prin proiectul „Green Gloria – Educație în natură. Plantăm împreună!”, echipa fundației i-a invitat pe gălățeni să se alăture unei campanii intense de plantare în două etape, în toamna 2020 și în primăvara 2021, punând la dispoziție toate resursele necesare. Totul pentru un viitor cu un aer mai curat!

Energia cu care au răspuns zecile de oameni – familii, elevi, studenți, grupuri de prieteni sau pur și simplu iubitori ai naturii – a fost pe măsura țelului propus de inițiatori: plantarea a nu mai puțin de 10.000 de puieți forestieri în câteva zone-cheie ale orașului, în Parcul din zona Mănăstirii Sfânta Treime, la Plaja Dunărea și în Parcul Selgros.

O lecție civică pentru cei mici

Campania de plantare s-a încheiat cu succes în luna aprilie, mobilizarea excelentă a voluntarilor bucurându-i enorm pe inițiatori.

Mulțumirile echipei Fundației Gloria Education merg către fiecare om care a sădit un pom în viitoarea pădure Green Gloria și a contribuit, astfel, la împlinirea obiectivului de plantare propus de organizatori.

Mai mult decât atât, fiecare participant merită toate felicitările nu doar pentru implicarea voluntară, dar și pentru că, prin gestul său, a contribuit în mod responsabil la crearea unui mediu mai curat pentru comunitatea gălățeană.

Reunindu-i atât pe cei mici, cât și pe cei mari, întreaga acțiune de plantare a avut, implicit, și un rol educațional. Pe lângă prilejul de a se conecta cu natura, generația tânără a învățat și o lecție frumoasă: aceea că, prin acțiuni civice, pot avea grijă de natură și pot schimba în bine mediul în care trăiesc, pentru o viață sănătoasă!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...