Breaking news:

Pădurea „Green Gloria”: mobilizare de la mic la mare, pentru 10.000 de puieți

Pic cu pic se face marea! Iar, la Galați, în organizarea excelentă a Fundației Gloria Education, cu implicarea extraordinară a zeci de voluntari, crește încet, dar sigur, o pădure din 10.000 de puieți!

Dovada că, atunci când există o inițiativă pentru un oraș mai verde și un mediu mai curat, mobilizarea gălățenilor depășește așteptările, iar entuziasmul voluntarilor este molipsitor!

Gălățeni inimoși pentru un aer mai curat

Prin proiectul „Green Gloria – Educație în natură. Plantăm împreună!”, echipa fundației i-a invitat pe gălățeni să se alăture unei campanii intense de plantare în două etape, în toamna 2020 și în primăvara 2021, punând la dispoziție toate resursele necesare. Totul pentru un viitor cu un aer mai curat!

Energia cu care au răspuns zecile de oameni – familii, elevi, studenți, grupuri de prieteni sau pur și simplu iubitori ai naturii – a fost pe măsura țelului propus de inițiatori: plantarea a nu mai puțin de 10.000 de puieți forestieri în câteva zone-cheie ale orașului, în Parcul din zona Mănăstirii Sfânta Treime, la Plaja Dunărea și în Parcul Selgros.

O lecție civică pentru cei mici

Campania de plantare s-a încheiat cu succes în luna aprilie, mobilizarea excelentă a voluntarilor bucurându-i enorm pe inițiatori.

Mulțumirile echipei Fundației Gloria Education merg către fiecare om care a sădit un pom în viitoarea pădure Green Gloria și a contribuit, astfel, la împlinirea obiectivului de plantare propus de organizatori.

Mai mult decât atât, fiecare participant merită toate felicitările nu doar pentru implicarea voluntară, dar și pentru că, prin gestul său, a contribuit în mod responsabil la crearea unui mediu mai curat pentru comunitatea gălățeană.

Reunindu-i atât pe cei mici, cât și pe cei mari, întreaga acțiune de plantare a avut, implicit, și un rol educațional. Pe lângă prilejul de a se conecta cu natura, generația tânără a învățat și o lecție frumoasă: aceea că, prin acțiuni civice, pot avea grijă de natură și pot schimba în bine mediul în care trăiesc, pentru o viață sănătoasă!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...