Pădurea „Green Gloria”: mobilizare de la mic la mare, pentru 10.000 de puieți

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pic cu pic se face marea! Iar, la Galați, în organizarea excelentă a Fundației Gloria Education, cu implicarea extraordinară a zeci de voluntari, crește încet, dar sigur, o pădure din 10.000 de puieți!

  Dovada că, atunci când există o inițiativă pentru un oraș mai verde și un mediu mai curat, mobilizarea gălățenilor depășește așteptările, iar entuziasmul voluntarilor este molipsitor!

  Gălățeni inimoși pentru un aer mai curat

  Prin proiectul „Green Gloria – Educație în natură. Plantăm împreună!”, echipa fundației i-a invitat pe gălățeni să se alăture unei campanii intense de plantare în două etape, în toamna 2020 și în primăvara 2021, punând la dispoziție toate resursele necesare. Totul pentru un viitor cu un aer mai curat!

  Energia cu care au răspuns zecile de oameni – familii, elevi, studenți, grupuri de prieteni sau pur și simplu iubitori ai naturii – a fost pe măsura țelului propus de inițiatori: plantarea a nu mai puțin de 10.000 de puieți forestieri în câteva zone-cheie ale orașului, în Parcul din zona Mănăstirii Sfânta Treime, la Plaja Dunărea și în Parcul Selgros.

  O lecție civică pentru cei mici

  Campania de plantare s-a încheiat cu succes în luna aprilie, mobilizarea excelentă a voluntarilor bucurându-i enorm pe inițiatori.

  Mulțumirile echipei Fundației Gloria Education merg către fiecare om care a sădit un pom în viitoarea pădure Green Gloria și a contribuit, astfel, la împlinirea obiectivului de plantare propus de organizatori.

  Mai mult decât atât, fiecare participant merită toate felicitările nu doar pentru implicarea voluntară, dar și pentru că, prin gestul său, a contribuit în mod responsabil la crearea unui mediu mai curat pentru comunitatea gălățeană.

  Reunindu-i atât pe cei mici, cât și pe cei mari, întreaga acțiune de plantare a avut, implicit, și un rol educațional. Pe lângă prilejul de a se conecta cu natura, generația tânără a învățat și o lecție frumoasă: aceea că, prin acțiuni civice, pot avea grijă de natură și pot schimba în bine mediul în care trăiesc, pentru o viață sănătoasă!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img