Patul cu Jad ASIAGEM pentru o relaxare de neprețuit

  Pare desprins dintr-o poveste, însă este cât se poate de real. Iar efectele și rezultatele pe care le oferă pentru starea ta de sănătate și relaxare sunt cât se poate de palpabile și concrete. Află și tu care sunt proprietățile remarcabile ale patului cu pietre de jad ASIAGEM și vei înțelege cum funcționează practic beneficiile medicinei orientale în combinație cu tehnologia occidentală de top.

  Cum se redefinește etalonul de relaxare și bunăstare

  De ce patul cu pietre de jad are puterea de a transforma relaxarea și starea ta de bine? Secretul constă în sinteza deosebită ce combină armonios și eficient principiile chiropracticii, acupresura, moxibustia, proprietățile speciale ale jadului, completate de efectele razelor infraroșii și cele ale căldurii. Această îmbinare consonantă a tehnologiei cu diferitele principii medicinale tradiționale asigură o bunăstare naturală și tangibilă asupra întregului organism. Mai mult decât atât, ruloul intern masează și încălzește uniform spatele datorită pietrelor de jad. Efectul este de eliminare a tensiunii musculare și oferă o senzație plăcută de relaxare profundă, de confort și bunăstare generală.

  Eleganță și rafinament într-un design modern

  Patul pentru masaj ASIAGEM beneficiază, totodată, de un design italian ce impresionează prin eleganță și rafinament, fapt ce îl recomandă cu precădere pentru uzul domestic. Disponibil în variantele CLASIC și LUX, acest dispozitiv sofisticat este proiectat ergonomic și reușește să producă, în mod cert, o impresie deosebită, în orice tip de mediu.

  Calitate de top

  Fiind un dispozitiv modern și sofisticat, patul cu pietre de jad ASIAGEM încorporează calitate de top la toate nivelele. De la configurație și funcționalitate, până la aspect și impresie estetică. Aceasta se datorează inclusiv materialelor utilizate în realizarea lui, tapițeria fiind confecționată din același tip de materiale precum cele special utilizate pentru scaunele mașinilor de lux, fapt ce îi conferă o anduranță sporită și rezistență garantată în timp.

  Totodată, tapițeria patului cu pietre de jad ASIAGEM prezintă și proprietăți ignifuge. De asemenea, întreaga gamă de materiale utilizate la crearea produsului ASIAGEM vizează calitate și performanță ridicate: lemn rafinat și rezistent, acoperiri elegante dar deosebit de durabile, burete special, epoxidic, de carbon  și componente mecanice de tehnologie recentă.

  Prin acestea, patul cu pietre de jad ASIAGEM se impune printre cele mai performante paturi de masaj de pe piața internațională. Încearcă și tu beneficiile surprinzătoare ale acestui dispozitiv și bucură-te de relaxare și confort la superlativ.

  Vrei să beneficiezi de toate aceste minuni ale tehnicii? Vino la Centrul de recuperare și întreținere corporală ASIA METHOD din Galați! Programări la telefon: 0728 508 881.

  - reclama -
  - reclama -
  - reclama -