Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Patul cu Jad ASIAGEM pentru o relaxare de neprețuit

Pare desprins dintr-o poveste, însă este cât se poate de real. Iar efectele și rezultatele pe care le oferă pentru starea ta de sănătate și relaxare sunt cât se poate de palpabile și concrete. Află și tu care sunt proprietățile remarcabile ale patului cu pietre de jad ASIAGEM și vei înțelege cum funcționează practic beneficiile medicinei orientale în combinație cu tehnologia occidentală de top.

Cum se redefinește etalonul de relaxare și bunăstare

De ce patul cu pietre de jad are puterea de a transforma relaxarea și starea ta de bine? Secretul constă în sinteza deosebită ce combină armonios și eficient principiile chiropracticii, acupresura, moxibustia, proprietățile speciale ale jadului, completate de efectele razelor infraroșii și cele ale căldurii. Această îmbinare consonantă a tehnologiei cu diferitele principii medicinale tradiționale asigură o bunăstare naturală și tangibilă asupra întregului organism. Mai mult decât atât, ruloul intern masează și încălzește uniform spatele datorită pietrelor de jad. Efectul este de eliminare a tensiunii musculare și oferă o senzație plăcută de relaxare profundă, de confort și bunăstare generală.

Eleganță și rafinament într-un design modern

Patul pentru masaj ASIAGEM beneficiază, totodată, de un design italian ce impresionează prin eleganță și rafinament, fapt ce îl recomandă cu precădere pentru uzul domestic. Disponibil în variantele CLASIC și LUX, acest dispozitiv sofisticat este proiectat ergonomic și reușește să producă, în mod cert, o impresie deosebită, în orice tip de mediu.

Calitate de top

Fiind un dispozitiv modern și sofisticat, patul cu pietre de jad ASIAGEM încorporează calitate de top la toate nivelele. De la configurație și funcționalitate, până la aspect și impresie estetică. Aceasta se datorează inclusiv materialelor utilizate în realizarea lui, tapițeria fiind confecționată din același tip de materiale precum cele special utilizate pentru scaunele mașinilor de lux, fapt ce îi conferă o anduranță sporită și rezistență garantată în timp.

Totodată, tapițeria patului cu pietre de jad ASIAGEM prezintă și proprietăți ignifuge. De asemenea, întreaga gamă de materiale utilizate la crearea produsului ASIAGEM vizează calitate și performanță ridicate: lemn rafinat și rezistent, acoperiri elegante dar deosebit de durabile, burete special, epoxidic, de carbon  și componente mecanice de tehnologie recentă.

Prin acestea, patul cu pietre de jad ASIAGEM se impune printre cele mai performante paturi de masaj de pe piața internațională. Încearcă și tu beneficiile surprinzătoare ale acestui dispozitiv și bucură-te de relaxare și confort la superlativ.

Vrei să beneficiezi de toate aceste minuni ale tehnicii? Vino la Centrul de recuperare și întreținere corporală ASIA METHOD din Galați! Programări la telefon: 0728 508 881.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...