Avantajele unei bone de încredere

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Încredere înainte de toate

  Încrederea este elementul care definește relațiile interumane, este ingredientul care le conferă rezonanță și le transformă din simple interacțiuni în experiențe profunde, le încarcă cu sens, emoție și scop. În aceeași ordine de idei, amploarea și calitatea relațiilor profesionale este dictată de gradul de competență, nivelul de responsabilitate și, nu în ultimul rând, de doza de implicare și motivație.

  De ce să apelezi la servicii specializate?

  Atunci când vine vorba de copilul tău, cu precădere, îți dorești ca aceste principii să funcționeze la cote maxime, în raport cu personalul responsabil de siguranță, educația, grija și confortul micuțului tău. Tocmai de aceea este recomandat să apelezi la servicii profesionale, specializate, care asigură rigoare în selecția și pregătirea necesară personalului. La agenția Trust Team, echipa de bone beneficiază de pregătire, specializare și îndrumare continuă iar atenția acordată procesului de integrare la locul de muncă este primordială. Acest fapt se transpune implicit în beneficiile directe de care se bucură bonele angajate la Trust Team.

  De ce Trust Team cultivă relații profesionale ”win-win”

  Pentru că orice relații și colaborări implicite funcționează cel mai bine pe principiul ”win-win”, fapt ce presupune existența câștigului de ambele părți, marcat prin reciprocitate, mutualitate. Pe scurt, o relație ”win-win” înseamnă că toate părțile implicate câștigă, sunt mulțumite, motiv pentru care acest gen de colaborare se caracterizează printr-un plus de valoare, calitate și, mai ales, printr-o proiecție sigură și solidă pe termen lung. Bonele angajate la Trust Team se bucură de toate beneficiile acestui tip de relație/colaborare și nu numai. Siguranța că își pot pune în valoare experiența, completată eficient de cursurile de instruire la care participă în mod constant, pentru a fi în permanență pregătite pentru provocările curente ale jobului reprezintă, în egală măsură, o serie de atuuri pentru echipa de bone specializate de la Trust Team.

  Avantajul de a fi parte din echipa Trust Team

  Pregătirea și perfecționarea continuă sunt principiile care ghidează activitatea agenției Trust Team, astfel încât fiecare bonă beneficiază de cursuri de parenting și puericultură, cursuri de prim ajutor, de comunicare și dezvoltare personală, cursuri de nutriție. În plus, echipa Trust Team organizează periodic întâlniri cu părinţii şi cursuri cu un psiholog specializat.

  Un alt beneficiu major al bonelor angajate la Trust Team este reprezentat de confortul de a lucra într-un mediu plăcut, familial, ce ține cont de gradul de compatibilitate dintre familie/copil și bona specializată. La Trust Team, se asigură, deopotrivă, înțelegerea și proiectarea corectă a statutului și jobului de bonă, cu toate responsabilitățile implicate.

  Bona oferă un tip de muncă deosebit de complexă, calificată, este o persoană polivalentă, capabilă să acopere o sumedenie de atribuții la nivelul familiei din care ajunge, efectiv, sa facă parte. Perspectiva asupra jobului de bonă, mentalitatea și percepția corectă de ambele părți ale procesului sunt premise importante care asigură că bona de la Trust Team reușește să își desfășoare activitatea la potențial maxim, în cele mai bune condiții.

  Siguranță, confort și stabilitate la locul de muncă

  Toate acestea rezidă într-un nivel sporit de familiaritate, de siguranță pe termen lung, în opoziție cu riscurile probabile la care sunt expuse persoanele care nu lucrează într-un mediu stabil, organizat și controlat. Faptul că fac parte dintr-un proces etapizat, cu reguli care funcționează în folosul tuturor, că întreg demersul profesional – de selecție, angajare, pregătire și cel de muncă, propriu-zis – se desfășoară după standarde înalte, la o calitate exemplară este, în sine, o garanție pentru fiecare angajată membră a echipei de bone de la Trust Team.

  Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de un mediu profesionist ce oferă toate aceste beneficii, să ai oportunitatea de a-ți pune în practică talentul, calitățile, aptitudinile și experiența în lucrul cu copiii, nu ezita să contactezi agenția Trust Team la telefon: 0771 051 271 sau 0749 185 145 sau pe pagina de Facebook Trust Team Galaţi.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img