Pe 1 Septembrie se desfășoară la Galați o nouă ediție TEDxCaleaDomnească – Start Unknown – Finish Unforgettable

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  TED (Technology, Entertainment, Design) reprezintă o serie de conferințe live la care participă lideri fascinanți și gânditori ai lumii, definindu-și misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”. La nivel global conceptul de TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor și facilitează schimbul de idei inovative prin intermediul unor discursuri de maxim 18 minute. Urmând conceptul global (Ideas Worth Spreading) TED a creat o platformă locală numită TEDx, care permite partenerilor să organizeze evenimente sub licenţă TED. Aceste evenimente organizate independent crează prin networking o comunitate a oamenilor cu viziuni mărețe.

  Conceptul TEDxCaleaDomnească

  Echipa TEDxCaleaDomnesca a luat naștere în anul 2014, fiind construită în jurul creativității, inovației, autenticității și dedicării pentru schimbarea comunității gălățene. Lucrăm constant pentru a crea o experiență unică la fiecare conferință, reunind anual lideri emergenți ai domeniilor lor, care prin exemplul personal pot schimba atitudini, corecta percepții și crea noi perspective. Ediția din 2017 a conferinței a reunit peste 300 de participanți și speakeri de seamă precum Andreea Raicu, Dragoș Anastasiu, Vlad Munteanu (DOC), Maia Morgenstern, Andrei Dunuță și Andy Szekely și a fost construita în jurul temei DARE TO LEAVE A MARK.

  Despre ediția 2018 – Start Unknown – Finish Unforgettable

  Ediția din acest an va avea loc pe 1 septembrie, începând cu ora l 10:00, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”. Subiectele abordate vor fi diverse și vor acoperi multe domenii de activitate precum: cercetare, psihologie, social, sport, educație, parenting, dezvoltare personală, business și nu în ultimul rând artă clasica și artă alternativă.
  Avem onoarea de a-i avea pe scena în acest an pe: Raed Arafat, Mihaela Tatu, Anca Sina Serea, Daniel David, Oana Moraru, Cristian Presura, Daniel Tanase, Victor Tapeanu, Invictus Team, Mihaiță Papara, Suada Agachi și Dacian Palladi.
  Pe lângă cele 12 discursuri, participanților li se pregătesc și alte surprize precum momente artistice sau pauze interactive de networking.

  Biletele se pot achiziționa la prețul de 125 de RON, online de pe site-ul oficial al evenimentului www.tedxcaleadomneasca.ro sau din incinta Teatrului Dramatic, de luni-vineri în intervalul orar: 10:00-13:00/17:00-19:00.

  Andra Costache,
  Organizator
  contact@tedxcaleadomneasca.ro
  + 40 771 587 766

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0