În perioada 24-26 august, la Galați, pe esplanada de la Casa de Cultură a sindicatelor va avea loc Caravana TIFF, cu proiecții de filme în aer liber, intrarea fiind liberă.
Iubitori de film vor avea parte de 3 filme, toate începând de la ora 21,30. Pe afiş sunt filmele „România Neîmblânzită”, „Banii sunt bani” şi „Charleston”, printre cele mai apreciate lansări cinematografice ale anului.

În prima seară de proiecţii, vineri, 24 august, de la 21:30, gălăţenii vor putea viziona filmul România Neîmblânzită (regia Tom Barton Humphreys), un documentar care prezintă frumuseţea sălbatică a României într-o manieră complexă şi autentică. Filmul este o producţie inedită, filmată pe parcursul unui an întreg și realizat în colaborare cu britanicii de la Off the Fence şi narat de Victor Rebengiuc

A doua zi, sâmbătă, 25 august, de la 21:30, va rula filmul Banii sunt bani/ Money’s Money, un thriller regizat de Géla Babluani, premiat în 2006 la Sundance pentru 13 Tzameti în care este prezentată aventura unui jaf care schimbă vieţile a trei tineri infractori.

Caravana TIFF se încheie duminică, 26 august, de la 21:30, cu filmul Charleston, un cocktail pop condimentat cu umor negru şi melodramă . Această proiecție s-a bucurat de o premieră mondială în competiţia oficială de la Locarno, fiind debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Creţulescu. Gălățenii vor urmări povestea unui triunghi amoros care îi aduce pe marele ecran, în rol principal, pe trei dintre cei mai iubiţi actori ai momentului: Şerban Pavlu, Radu Iacoban şi Ana Ularu.

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 1