Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Platouri tradiționale de sărbători, la Craft

În acest an petrece mai puțin timp în bucătărie de Sărbători și mai mult alături de persoanele care contează cu adevărat pentru tine. Asta deoarece Crăciunul este perioada magică din an când ne putem întâlni cu toţi cei dragi nouă pentru clipe de neuitat, într-o atmosferă de poveste.

Mesele de Crăciun alături de familie ori prieteni sunt cu adevărat speciale, de aceea nicio masă de sărbători nu este completă fără un meniu cu mâncărurile tradiţionale favorite, preparate exact ca la mama acasă.

Craft- Rebel Food vine în ajutorul vostru cu diverse platouri tradiţionale pentru mesele de Crăciun, dar şi de revelion.

Ideal pentru vegetarieni (și nu numai), platoul brioşe sărate ce conţine praz şi măsline este un bun început pentru cursa culinară ce va urma, însă avem şi platoul mixt salate aperitiv cu salata de vinete, hummus, pate sardine şi ceapă roşie.

Schimbăm un pic registrul şi venim cu platoul aperitiv italian format din minicaprese, prosciutto e melone, grisine, bruschete şi roşii uscate pentru a simţi puţin şi gustul Italiei.

Dacă ești fan al brânzeturilor rafinate, de ce ai renunța la ele de Sărbători? Alege platoul aperitiv brânzeturi dacă vrei ceva mai special în detrimentul clasicelor feluri de brânză. De aici poţi degusta gorgonzola, brie, parmezan, caşcaval, nuci, stafide, kiwi, struguri şi dulceaţă de ardei iute. Sună tentant, aşa-i?

Şi ajungem cu adevărat şi în zona noastră tradiţională, cea românească, aşa cum ne-a obişnuit istoria de-a lungul timpului. Alege cu încredere platoul tradiţional românesc care este foarte bogat cu preparate precum şuncă, lebăr, toba, jumeri, carnaţi uscaţi, brânză de burduf, telemea vaci, zacusca, fasole făcăluită, roşii, castraveţi, ceapa roşie, muştar. O adevărată încântare a simțurilor.

Urmează partea cea mai aşteptată. Mâncarea caldă.

Craft- Rebel Food îți va înviora atât masa, cât și persoanele pe care le vei servi cu platoul aperitive calde, plin cu bunătățuri precum brioşe sărate, ficăţei în bacon cu prună uscată, bulete de caşcaval, chiftele de pui, pui tempura, măsline prăjite, ciuperci umplute, roşii și castraveţi.

Nu-ți face griji în legătură cu consistența mâncărurilor de Sărbători, fiindcă platoul CRAFT este apogeul culinar care va satisface toți pofticioșii și gurmanzii de sărbători. Ai la alegere 2 porţii de coastă, 2 porţii de frigărui, 2 porţii de cârnaţi de casă, 2 porţii de cartofi și 2 porţii de salate.
Toate platourile se fac doar la comandă, însă comanda trebuie făcută cu cel putin o zi înainte.
Menționăm că orice comandă se poate personaliza în functie de dorința clientului sau numărul de persoane.

De sărbători, fii mai bun, mănâncă mai bine și vino la Craft- Rebel Food pentru a primi ceea ce meriți: calitate și bun gust!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 1

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...