Breaking news:

Povestea merge mai departe! RIVERSIDE LA MAJORAT 2000-2018

Un peisaj spectaculos, ce emană liniște si armonie, cu DUNĂREA și ale ei valuri, aici lângă noi.
Printre sălcii curgătoare găsim o grădină de vis, un restaurant cu un concept clasic-elegant si un hotel cu servicii propice unei experiențe desăvârșite de confort și relaxare, pe scurt: O OAZĂ MODERNĂ DE OSPITALITATE!

Așa arată astăzi după 18 ani COMPLEXUL TURISTIC RIVERSIDE (ce înglobează și o parte din etapa anilor de început – cunoscuta terasă Popasul de la Dunăre)

Suntem poartă de intrare în oraș – pe DUNĂRE!

De aici am plecat cu entuziasm acum 18 ani. Cu un amestec de nebunie și dorință înțeleaptă de a dezvolta o frumoasă afacere de familie. Și de aici totul a devenit ca o călătorie planificată. În anul 2000, am devenit proprietari. Am intrat pe poarta unui complex turistic vechi, construit în anul 1978. Provocările noastre au venit cu o forță puternică din suflet.

În fiecare an am avut câte un proiect de extindere, de modernizare și construire. Și așa visele deveneau realitate! Astăzi conceptul Hotelului RIVERSIDE, se străduiește să atingă standardele înalte de cazare hotelier, cultivând o filozofie bazată pe respect, responsabilitate și eleganță.

Echipa Restaurantului Riverside este mereu pregătită să întâmpine clienții cu pasiune si devotament. Mereu căutăm să ne perfecționăm serviciile în funcție de feedback-ul clienților. În anul 2000 am pășit timid, dar hotărâți spre tainele gastronomiei, având susținerea deplină, a unui OM drag nouă – Familiei Mătăsaru. Omul de lângă noi atunci, a fost CHEF NICHI MĂRĂCINE. Și adevărat!

A fost la ,,Botezul’’ locației și acum după 18 ANI – a revenit la ,,MAJORAT’’.
Cu experiența acumulată în toți acești ani, atât în țară, cât și în străinătate, va utiliza creativ combinații gastronomice pe gustul tuturor clienților noștri. Fie o petrecere privată, cocktail-uri exclusiviste, nunți memorabile sau evenimente culturale și sportive, înțelegem viziunea fiecăruia dintre clienții noștrii.
Dorința noastră, a Familiei Mătăsaru și a întregii echipe este ca sejurul sau evenimentul dumneavoastră în casa noastră să respecte standardele înalte de calitate, rafinament și profesionalism!

Complexul RIVERSIDE 18 ANI!
Un loc cu tradiție,
Un loc cu suflet care face DUNĂREA mai frumoasă!

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...