Poveşti de Crăciun marca Desiree Flower Shop

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pentru unii dintre noi, e nevoie de mult mai mult decât de un șirag de beteală și de câteva globulețe ca să aducem magia sărbătorilor de iarnă la birou sau în întreaga casă. Celor  care tânjesc după decoruri de poveste pentru Crăciun, Desiree Flower Shop le pune la dispoziție întregul lor arsenal de trucuri handmade și toată creativitatea lor în domeniul floristic și al decorațiunilor!

  Aranjamente pentru masă și ușă, decorațiuni de brad

  Pe tot parcursul lunii decembrie, recuzita Desiree Flower Shop își schimbă straiele și poartă amprenta sărbătorilor de iarnă.  Echipa atelierului și-a propus să creeze frumoase povești pentru Crăciun, pornind chiar și de la o crenguță de brad sau de la coaja uscată a unei portocale. Adică din acele detalii, integrate în întreg decorul, menite să creeze o magie de basm în această perioadă a anului.

  Oferta standard a atelierului constă în decorațiunile bradului, aranjamentul destinat mesei de Crăciun și coroniță pentru ușa de la intrare. Pachetul este însă flexibil și personalizat ținând cont de mai multe aspecte, așa cum s-au obișnuit deja clienții atelierului: preferințele acestora, design-ul interior al sediului firmei sau al casei, tendințele actuale, stilul ce caracterizează compania sau familia, precum și dimensiunea spațiului de decorat și, nu în ultimul rând, bugetul acordat unui astfel de proiect.

  „Inspirate de clienți”

  „Inspirația noastră vine de la clienți. Ei sunt cei care vin întodeauna cu ideile, ceea ce ne determină să săpăm în imaginația noastră pentru a realiza aceste aranjamente speciale”, spun cele două asociate de la Desiree Flower Shop, Violeta Bacalu și Laura Frunză. Ele vor lucra cu materiale diverse, inclusiv cu elemente naturale precum fructe uscate, bețe de scorțișoară, pietre, mușchi, toate cosmetizate în stilul ales pentru fiecare poveste în parte.

  Cu alte cuvinte, că aveți un spațiu mai mic sau mare, că bradul e natural sau articificial, că preferați vintage-ul, glamour-ul sau stilul shabby chic, la Desiree Flower Shop găsiți sfaturi specializate și recuzita adecvată pentru sărbătorile de poveste pe care și le-ar dori orice angajat sau orice membru al familiei!

  Foto: arhiva personală

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0