Cele mai noi filme pot fi urmărite la Cinema City din Shopping City Galaţi

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  „Murder on the Orient Express”, „Paddington 2”, „Star Wars: The Last Jedi”

  Filmele se văd întotdeauna cel mai bine la cinema, aşa că Cinema City România îi aşteaptă la film pe spectatorii din Galaţi în cel mai nou multiplex din reţea, în Shopping City Galaţi. Cinematograful cuprinde 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, acestea însumând 1,383 de locuri, precum şi o zonă de lounge & bar.

  Până la finalul anului, printre filmele care pot fi vizionate la Cinema City din Shopping City Galaţi se numără: „Murder on the Orient Express” – o poveste misterioasă şi captivantă, ecranizare după romanul cu acelaşi nume scris de Agatha Christie, „A Bad Mom’s Christmas” – o comedie savuroasă, perfectă pentru a fi văzută alături de prieteni, „COCO” – o animaţie emoţionantă marca Disney Pixar şi „Paddington 2” – o nouă aventură a ursuleţului Paddington ce va încânta întreaga familie.

  Din 8 decembrie, gălăţenii pot urmări în avanpremieră „Ghinionistul” – o comedie autentic românească, din 14 decembrie – „Star Wars: The Last Jedi” – o nouă aventură spectaculoasă din universul creat de George Lucas (biletele s-au pus deja în vânzare), din 22 decembrie „Fedinand” – povestea înduioşătoare a taurului cu acelaşi nume care preferă non-violența în defavoarea pelerinei roșii din arenă, iar din 29 decembrie – „Jumanji: Welcome to the Jungle” – un film fantastic, de aventuri, cu Dwayne Johnson în rol principal.

  Odată cu deschiderea acestui multiplex, Cinema City – unul dintre cei mai mari operator de cinematografe din România – aduce, astfel, şi la Galaţi experienţe cinematografice spectaculoase, emoţii autentice, condiţii de vizionare la cele mai înalte standarde, precum şi filme ateptate, care vor putea fi urmărite simultan cu premierele din marile capitale ale lumii. Mai multe detalii şi programul filmelor pe www.cinemacity.ro

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img