Pregătirile din ziua nunții

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Despre cum fiecare mireasă își vede rochia din ziua nunții și despre perioada în care a visat că o va putea îmbrăca se pot scrie multe. Dar nu atât de multe venite din partea unui bărbat, fotograf, desigur!

  Eu însă aș putea scrie despre cât de importantă este intimitatea fiecărei mirese și lacrimile de bucurie înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Iar pentru asta nu trebuie să fii bărbat sau femeie. Trebuie să fii conștient că ești părtaș la un lucru minunat care poate este așteptat încă din copilărie, care se întâmplă odată și foarte rapid. Ca fotograf de nuntă importanța momentului stă în abilitatea și viziunea mea de a-l prezenta cât mai natural și placut. Este datoria mea să discut și să aflu părerea miresei despre importanța momentului pentru a o putea ghida către o cale cât mai sigură.

  Programul la nunțile la care sunt fotograf începe altfel. Pentru că este important să am cadre de acasă de la mireasă cu rochia, familia, prieteni și cei dragi dar și cadre de acasă.
  Indiferent că mirii aleg ca pregătirile lor să aibă loc la hotel în liniște și intimitate, fie că aleg ca pregătirile să aibă loc la părinți acasă, asta nu influențează cu nimic importanța momentelor de la pregătirile de înainte de nuntă/ Pentru că sesiuni foto se pot face și după nuntă, însă nu și pregătirile.

  Planifică-ți cu generozitate timpul alături de fotograful tău. Deleagă responsabilități către cei dragi și caută variante ca programul să se desfășoară într-o manieră lejeră, fără stres, griji și nervi.

  Andrei Mantaroșie
  www.andreimantarosie.com

  Galati, str. Odobesti, nr 1 – BIS, coprt C4., camera 1125. Telefon: 0745 539 618
  E-mail: contact@andreimantarosie.ro

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0