Breaking news:

Pregătirile din ziua nunții

Despre cum fiecare mireasă își vede rochia din ziua nunții și despre perioada în care a visat că o va putea îmbrăca se pot scrie multe. Dar nu atât de multe venite din partea unui bărbat, fotograf, desigur!

Eu însă aș putea scrie despre cât de importantă este intimitatea fiecărei mirese și lacrimile de bucurie înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Iar pentru asta nu trebuie să fii bărbat sau femeie. Trebuie să fii conștient că ești părtaș la un lucru minunat care poate este așteptat încă din copilărie, care se întâmplă odată și foarte rapid. Ca fotograf de nuntă importanța momentului stă în abilitatea și viziunea mea de a-l prezenta cât mai natural și placut. Este datoria mea să discut și să aflu părerea miresei despre importanța momentului pentru a o putea ghida către o cale cât mai sigură.

Programul la nunțile la care sunt fotograf începe altfel. Pentru că este important să am cadre de acasă de la mireasă cu rochia, familia, prieteni și cei dragi dar și cadre de acasă.
Indiferent că mirii aleg ca pregătirile lor să aibă loc la hotel în liniște și intimitate, fie că aleg ca pregătirile să aibă loc la părinți acasă, asta nu influențează cu nimic importanța momentelor de la pregătirile de înainte de nuntă/ Pentru că sesiuni foto se pot face și după nuntă, însă nu și pregătirile.

Planifică-ți cu generozitate timpul alături de fotograful tău. Deleagă responsabilități către cei dragi și caută variante ca programul să se desfășoară într-o manieră lejeră, fără stres, griji și nervi.

Andrei Mantaroșie
www.andreimantarosie.com

Galati, str. Odobesti, nr 1 – BIS, coprt C4., camera 1125. Telefon: 0745 539 618
E-mail: contact@andreimantarosie.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...