Breaking news:

Premieră: Operații de cataractă, la Terra Clinique Galați

Serviciile la standarde europene de la clinica gălățeană Terra Clinique continuă să se extindă, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor medicale ale pacienților din oraș și din vecinătate.

Noutatea este că toți cei care au nevoie de controale și de o intervenție de specialitate privind cataracta se pot programa la Terra Clinique, situată în zona Trei  Star. Operația de cataractă este un serviciu adus în premieră în mediul privat medical din Galați, printr-un medic colaborator din București.

Cataracta e una dintre cele mai comune afecțiuni ale ochilor (mai exact a lentilei oculare numite cristalin). Această problemă apare odată cu înaintarea în vârstă, iar singura modalitate de tratament este operația de schimbare a cristalinului afectat cu unul artificial. Astfel, odată cu înaintea în vârstă, este indicat să efectuați controale de rutină de la primele semne ce pot indica o afecțiune ocular, pentru ca specialiștii de la Terra Clinique să vă poată ajuta.

Ce metodă de operație oferă Terra Clinique?

Intervențiile pentru cataractă au o sală de operații dedicată la Terra Clinique și se efectuează prin facoemulsificare, cu ajutorul ultrasunetelor. Este utilizat aparatul INFINITI, produs de firma ALCON cu sonda de facofragmentare Ozil. Echipa de medici cu care colaborează Terra Clinique este formată din:

-Dr. Curca Manuela (din București), medic primar oftalmologie – realizează operația de cataractă

-Dr. Șerban Costin, medic primar oftalmologie – pentru consultații post-operatorii

-Dr. Suvac Elena, medic specialist oftalmologie – pentru consultații post-operatorii

Pacienții care doresc informații suplimentare pot consulta www.terraclinique.ro/operatie-cataracta sau pot apela 0336911.

Personal implicat și cu pregătire de top

Tot ce trebuie să știți este că Terra Clinique este un centru unde veți găsi servicii de calitate înaltă, medici civilizați care cultivă o relație bazată pe respect reciproc, personal implicat și cu pregătire de top și, nu în ultimul rând, aparatură medicală la standarde internaționale.

De altfel, odihna și sănătatea pacienților săi primează la Terra Clinique și la renumitul Complex de de Recuperare și Balneofizioterapie de 4 stele Terra Clinique Hotel, iar diversificarea serviciilor de oftalmologie nu vine decât să arate, o dată în plus, grija față de nevoile medicale ale gălățenilor.

_________________

Programări: 0336911

Terra Clinique – Str. N. Lapușneanu Nr. 16 (zona Trei Star), Galați

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.1 / 5. voturi: 22

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...