Breaking news:

Primăvara începe cu…ținutele jucăușe de la Baby Club

Noua colecție de primăvară de la Baby Club

În fiecare an, primăvara este întâmpinată cu entuziasm atât de cei mari, cât mai ales de cei mici. Știm deja că toți copiii iubesc primăvara, pentru că se pot bucura de vremea bună și timpul petrecut afară. Iar mişcarea continuă şi fericirea lor fără margini reprezintă, poate, cel mai frumos dar al copilăriei. De aceea, ar fi bine să-i faci o surpriză vestimentară celui mic din noua colecție de primăvară de la Baby Club.

Ținutele de primăvară de la Baby Club

Vesele, luminoase şi pline de culoare, ținutele de primăvară de la Baby Club propun combinaţii practice pe care orice copil şi le-ar dori.  Hainele şi încălţămintea de la Baby Club se remarcă prin confort, energie şi bun gust. Fiecare piesă vestimentară este prietenoasă cu pielea copilului, putând fi purtată cu mare plăcere.

În fiecare hăinuță, fie ea rochie, fustă, pantaloni de trening, salopetă, bluze, hanorace și altele, cei mici descoperă un bun prieten și un partener lejer de joacă.

Dacă adopți un stil casual sau elegant, sau dacă îți place stilul fancy sau clasic, află că la Baby Club vei găsi o mulțime de opțiuni de unde poți alege ținuta care să i se potrivească copilului tău.

Stiluri moderne în culori vibrante

Există câte ceva pentru fiecare în această colecţie de primăvară – de la imprimeuri drăgălaşe, până la stiluri moderne de hăinuțe în culori vibrante. Toate acestea, bineînțeles, de la branduri cunoscute și din materiale de calitate superioară.

Te pregătești de un botez sau ai de sărbătorit o aniversare?  La Baby Club găsești orice pentru o apariție de neuitat a copilului: trusouri complete, rochițe speciale pentru fetițe sau costumașe elegante pentru băieței.

Completează și tu garderoba prichindelului cu haine cu gust din magazinul Baby Club, situat în incinta Shopping City Galați!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...