Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Primăvara începe cu tine, la Extreme FlorEvents!

Reînnoirea vine de la sine

Doar gândul la ea și suntem deja mai vioi, mai voioși și dornici de tot de e mai bun și frumos. Simpla prefigurare a primăverii e prilej neistovit de bucurie. În elanul ei proaspăt și plin de entuziasm, toate capătă valențe complete, iar reînnoirea vine parcă de la sine.

Se ivește odată cu primii stropi de soare ce desăvârșesc pastelurile inegalabile și cromatica îmbietoare ale acestui anotimp unic nu doar prin simbolistică, ci prin întreaga joacă sărbătorească a naturii, într-o admirabilă pleiadă de emoții ce o însoțesc.

Primăvara începe la Extreme FlorEvents

Iar acum primăvara începe cu tine, la Extreme FlorEvents! Pentru că aici primăvara și-a făurit un colț special de magie unde recompune cu distincție, originalitate și rafinament o varietate impresionantă de bucurii florale deosebite și surprinzătoare. Pentru ca tu să celebrezi spiritul autentic al primăverii în plenitudinea lui.

 

Realizate exclusiv din materiale naturale uscate și stabilizate, aranjamentele florale, buchetele și elementele de decor pline de farmec și culoare de la Extreme FlorEvents te cuceresc negreșit, remarcându-se prin finețe și simț estetic, bucurând sufletul, la fiecare vedere.

În plus, datorită tehnicii elaborate de creație, beneficiază de o lungă rezistență în timp, fiind lucrate cu multă atenție, migală, pasiune și pricepere, completate de talent și măiestrie desăvârșită.

Originalitate și meșteșug handmade

Toate aranjamentele făurite în atelierul de magie Extreme FlorEvents poartă pecetea creativității și meșteșugului handmade, fiind realizate exclusiv manual. Astfel, magia delicată a elementelor se transformă în bucurie primăvăratică, punctată de efecte gingașe și uimitoare, cu mesaje personalizate, în spiritul originalității și al caracterului inedit, specific meșteșugului handmade.

 

De la clasicul trandafir criogenat sau măiastra hortensie stabilizată, la Amarantus, încântătoarele flori de câmp sau fructe de mac uscat, ferigi, frunze de eucalipt, Lagurus sau alte elemente vegetale, compozițiile florale Extreme FlorEvents surprind prin combinații, texturi sau cromatică și rezonează cu spiritul încărcat de prospețime, voioșie și speranță al primăverii.

 

Dăruiește și tu bucuria nemărginită a primăverii cu aranjamentele naturale, buchetele și elementele decorative speciale de la Extreme FlorEvents, locul unde totul se desăvârșește cu zâmbet, culoare și pasiune. Ne găsești la atelierul magic de creație din Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...