Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Profită de promoțiile Justice League de la Cottonino pentru copilul tău

Personajele preferate Justice League ale copilului tău, sunt acum mai aproape de el!

Supereroii de la Justice League sunt acum și pe produsele de igienă pentru copii de la Cottonino.

Cottonino este alături de tine în toate etapele de dezvoltare ale copilului tău, cu produse special create pentru a fi pe placul lui, dar și pentru a-l educa în ceea ce privește igiena.
Și pentru că iubim distracția, dar și curățenia, am pregătit cele mai cool promoții la gama Justice League.

Achiziționează un Șampon & Gel de duș Cottonino Justice League și primești GRATIS un pachet cu 15 șerveţele umede Batman. Şamponul şi gelul de duş pentru copii Justice League este destinat atât pentru îngrijirea, curățarea, hidratarea și catifelarea pielii, cât și a părului.

La cumpărarea unui gel revigorant Cottonino Justice League Batman primești GRATIS un pachet cu 15 șerveţele umede Wonderwoman. Gelul revigorant Justice League de 50 ml nu necesită folosirea apei şi a săpunului, ceea ce îl face ideal de utilizat pentru curăţarea şi igenizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Formula cu uscare rapidă nu lasă senzaţie lipicioasă pe mâini, și face mâinile catifelate şi parfumate.

Gelul de duş Justice League sigur îi va face mai plăcute momentele petrecute în apă. La această promoţie beneficiezi GRATIS de un pachet cu 15 șerveţele umede Wonderwoman. Şamponul şi gelul de duş pentru copii Justice League 250 ml este destinat atât pentru îngrijirea și curățarea pielii, cât și a părului.

Mai mult, Cottonino îți aduce super promoții și la șervețelele umede. Astfel, la cumpărarea a 3 pachete de ŞERVEȚELE UMEDE a câte 72 bucăți, primești GRATIS 1 pachet de 72 șervețele umede Cottonino Justice League (la alegere), iar la 1 pachet de ŞERVEȚELE UMEDE de 72 bucăți primești GRATUIT un pachet de ŞERVEȚELE UMEDE 15BUC. (la alegere dintre Batman,Superman, Catwoman)

Șervețele umede Justice League, 15 și 72 bucăți sunt special concepute pentru curățarea și împrospătarea pielii sensibile a bebelușului tău. Produsul este testat dermatologic, hipoalergenic și este recomandat pentru igiena întregii familii. Curăță și împrospătează oferind echilibrul natural al hidratării pielii.

Alături de personajele lor favorite, este mai ușor să transformăm rutina zilnică de igienă…într-o joacă!
Pentru supereroii din viața noastră!

Grande Gloria Production este un fabricant de produse alimentare și nealimentare cu o experiență de aproape 30 de ani. Grupul de firme Grande Gloria Production exportă în 54 de țări de pe 4 continente, are filiale internaționale în Slovacia, Germania și Turcia și aproape 1000 de angajați în prezent.

Pentru consumatori, prin produsele sale, Grande Gloria Production garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...