Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Galațiul pe bicicletă – Hygienium bike

Pentru a admira, într-o după amiază, orașul și obiectivele turistice din imprejurimi sau pentru plimbări de recreere, urmate de un picnic, o bicicletă pare soluția perfectă. Dar ce te faci când vine momentul să o urci în spinare până la ultimul etaj sau să o lași nesupravegheată pe casa scării? Chiar dacă efortul suplimentar nu reprezintă o piedică pentru tine, gândul că-ți vei depozita bicicleta într-un colț din balcon, în așteptarea weekendurilor însorite și a tovarășilor cu spirit de aventură te cam face să îți înfrânezi elanul, nu-i așa?

Grande Gloria Production prin Proiectul Hygienium bike, are pentru tine soluția perfectă: grupul de firme pune la bătaie bicicletele, pentru ca tu și familia ta să petreceți timp de calitate în aer liber. Practic, printr-un parteneriat public-privat cu Primăria Municipiului Galați, din această săptămână, gălățenii vor avea la dispoziție 18 biciclete (12 de adulți și 6 de copii) ce se vor putea închiria gratuit pentru o plimbare prin oraș.

Există, deocamdată, două puncte de preluare și predare a bicicletelor mecanice, prevăzute cu sisteme de siguranță și monitorizare permanentă prin GPS: str. Prelungirea Traian, nr. 6 (sediu Passage Food Centru) și parcarea de la Trecere Bac.

Mijloacele de transport ecologice pot fi închiriate, pe baza actului de identitate și a unui contract de dare în folosință, timp de două ore. Nu se plătește nimic, decât dacă bicicleta este stricată sau dacă se întârzie aducerea ei într-unul din punctele de predare/preluare. Menționăm că bikerii vor primi și căști și că Grupul de firme Grade Gloria a încheiat deja contracte de mentenanță cu firme care se vor ocupa de reparații.

Pe viitor, Hygienium bike se va extinde în tot orașul, cu șase puncte de închiriere (inclusiv în Grădina Publică) și 150 de biciclete disponibile. Proiectul se va derula în oraș, în fiecare an, din mai până în octombrie, de la ora 10,00 la 22,00.

Beneficii pentru tine și pentru Galați

Comod, distractiv, sănătos și ieftin! Bike-sharing este o alternativă ecologică la mijloacele de transport poluante, o variantă de a petrece timp de calitate cu familia și de a face cunoștință cu părți ale orașului pe care le vedeți mai rar. Poiectul are ca scop promovarea unui stil de viață mai sănătos.

Ciclismul, se știe, are un impact puternic asupra bunăstării mentale şi emoţionale: 15 minute de pedalat sunt suficiente pentru ca stresul să dispară! Apoi, sportul în sine tonifiază musculatura și crește capacitatea cardiovasculară la efort.

Beneficii pentru oraș? Încurajează transportul alternativ ecologic, contribuie la educarea populației pentru o viață sănătoasă, la decongestionarea traficului, reduce emisiile de dioxid de carbon și implicit diminuează poluarea, plus că o infrastructură reală (eficientă şi sigură) pentru biciclete va atrage mai mulţi turiști în oraș.

Pe scurt, Proiectul pilot Hygienium Bike își propune să dezvolte ecologia urbană și să facă din Galați un oraș verde, aidoma capitalelor europene.

Grande Gloria Production este o companie din județul Galați cu aproape 1000 de angajați, un important fabricant de produse alimentare și nealimentare, cu o experiență de aprope 30 de ani, ce își respectă clienții și partenerii și dorește să dea comunității o parte din încrederea pe care gălățenii i-au acordat-o.

Prin produsele sale, Grande Gloria Production garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...