1.1 C
Galați
luni 18 ianuarie 2021
More

  Răsfăț delicat și prețios cu noile creme pentru îngrijirea mâinilor SENZATE

  Sunt cartea ta de vizită, resortul prin care zilnic înfăptuiești de la cele mai mărețe lucruri, la cele mai mărunte reușite ce îți compun universul. Mâinile tale îți spun cu fidelitate propria poveste și sunt cele care clădesc, încontinuu, orizonturile tale de vise și realizări. Astfel, îngrijirea și aspectul mâinilor tale trebuie să fie la loc de cinste în rutina ta cotidiană.

  Răsfăț delicat și prețios cu noile creme pentru îngrijirea mâinilor SENZATE

  Cu precădere acum, în sezonul rece, pielea mâinilor este mai expusă și suferă din cauza vremii și a factorilor de mediu. Întocmai pentru a asigura o îngrijire delicată și prețioasă a mâinilor, Senzate a creat trei variante distincte de cremă, potrivite fiecărei situații.

  Descoperă și tu gama specială de cremă de mâini Senzate, care va aduce un plus de alint și desfătare rutinei tale de îngrijire.
  O îngrijire naturală înseamnă o îngrijire sănătoasă iar atunci când ingredientele de cea mai bună calitate se combină în arome irezistibile, îngrijirea devine răsfăț pur și catifelat.

  Crema reparatoare cu extract de trandafir SENZATE oferă reparare, hrănire și catifelare pielii delicate a mâinilor.

  Crema combină proprietățile reparatoare ale extractului din petale de trandafiri cu proprietățile curative ale untului de shea. Petalele de trandafir sunt o sursă naturală de uleiuri esențiale, uleiuri ce sunt absorbite rapid și profund în piele iar untul de shea conferă un plus de îngrijire, datorită proprietăților sale intens hrănitoare. Astfel, pielea devine moale, căpătând un aspect fin și catifelat.

  Bucură-te de farmecul extractului de trandafir, o reală minune a naturii, ce se deschide precum un sublim buchet în mâinile tale cu Crema Reparatoare Senzate.

  Crema pentru mâini și cuticule cu extract de lavandă SENZATE se remarcă prin efectele de calmare, hidratare și acțiune antimicrobiană.

  Conține ingrediente cu proprietăți active calmante și antimicrobiene importante, benefice în special pentru zona cuticulelor. Totodată, untul de shea conținut conferă un plus de hidratare și contribuie la o senzație de relaxare, asigurând hrănirea intensă atât a mâinilor, cât și a zonei cuticulelor.

  Crema pentru mâini uscate cu extract de Cherry SENZATE este potrivită pentru orice moment al zilei, când mâinile au nevoie de un strop de hidratare și emoliere. Se distinge prin efectul de hidratare intensă, oferind, în același timp, emoliere și strălucire pielii mâinilor tale.

  Având o textură suplă, crema se absoarbe ușor, hrănește și hidratează eficient mâinile datorită conținutului bogat în Vitamina C, zaharuri și alfa-hidroacizi din extractul de cireșe, ce conferă o senzație de confort și prospețime. Untul de Shea restabilește aspectul mătăsos și asigură un plus de strălucire pielii.

  Bucură-te și tu de un răsfăț delicat și prețios cu noile creme pentru îngrijirea mâinilor SENZATE, disponibile acum în formula de 50 ml. Alege varianta care ți se potrivește sau încearcă-le pe toate și lasă-te cucerită de miresmele irezistibile ale ingredientelor speciale.

  Simte armonia naturii și desăvârșește puterea mâinilor tale cu îngrijirea potrivită de la SENZATE!

  Găsește noile creme pentru îngrijirea mâinilor SENZATE și o multitudine de alte produse pe placul tău pe: http://lolliboni.com.

  - reclama -

  Am demonstrat că împreună suntem mai puternici

  2020 a fost, fără îndoială, un an special, plin de provocări, caracterizat de schimbări și o continuă nevoie de adaptare. Dar, tocmai pentru că...

  Un nou an împreună cu Gloria Market Galați și Gloria Cash&Carry Brăila

  În prag de sărbători, ne amintim cu drag de toate experiențele de peste an. Rememorăm momentele când ți-am fost alături și, indiferent de provocările...

  Pășește în Tărâmul unui Crăciun Magic cu cadourile de la Yves Rocher din Brăila Mall

  E timpul să oferi bucurie, iar la Yves Rocher, cele mai fermecătoare cadouri s-au adunat în Tărâmul unui Crăciun Magic. Experimentează și tu feeria...
  - reclama -