Breaking news:

Galațiul a devenit centrul recuperării medicale în Moldova

Centrul Regional de balneofizioterapie și recuperare medicală funcționează în fosta clădire a complexului VIVA din zona Traian, strada Aleea Meteo nr. 4, Galați. Potrivit dezvoltatorilor, Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique deservește atât locuitorilor din județul Galați cât și pacienților din toată țara. Investiția de aproximativ 3.5 mil euro aparține clinicii medicale Terra Clinique, prezentă în Galați din anul 2018. Vorbim de un hotel de 4* (o suprafață desfășurată construită de 6228 mp.) dezvoltat pe un teren de aproximativ 9000 mp. Complexul dispune și de o parcare cu 70 de locuri.

“Am deschis acest complex de balneofizioterapie în Galați, angrenând toată experiența unui lider în domeniu, precum și talentul și profesionalismul unei echipe extraordinare de medici specialiști, sub leadership românesc și străin. Așteptăm ca pacienții să descopere aici echipamente moderne de tratament și medici dedicați”, a declarat Gabriela Ciulei, Director General și fondatoarea Terra Clinique.

Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique cuprinde trei mari zone: cea de balneofizioterapie și cabinete medicale (neurologie, reumatologie, pneumologie, ozonoterapie, ortopedie traumatologie), o alta care include un centru de îngrijiri medicale cu 21 de locuri și o zonă de cazare și restaurant pentru pacienții care vin la tratament din alte regiuni și localități, cu 40 de locuri.

Pentru că la Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique pot veni pacienți din toată țara, nu doar în regim ambulatoriu.

“Avem disponibile 40 de locuri de cazare în regim hotelier de 4* cu pensiune completă. Pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere pentru a beneficia de decontarea serviciilor de recuperare medicală prin CNAS și contracost în privința cazării (pacienții se pot prezenta și cu vouchere de vacanță)“, ne-a mai spus doamna Ciulei.

Pachetele de recuperare vor fi personalizate în funcție de afecțiunile reumatologice. De exemplu, un pachet de recuperare poate conține o consultație la medicul specialist, un program personalizat de recuperare medicală, în funcție de recomandarea medicului specialist, DXA, un set de analize medicale etc.

Alături de toate aceste servicii, în Complex există și o salină, destinată pacienților cu afecțiuni respiratorii, unde bunicii pot veni însoțiți de nepoți, dar își pot face abonamente și tinerii care doresc să beneficieze din plin de efectele salinoterapiei. Așadar, salina este deschisă atât pentru elevii, studenții care vin din oraș, cât și pentru cei în vârstă, care sunt cazați în complex, pentru cei sănătoși, care fac profilaxie, dar și pentru cei cu diferite afecțiuni care necesită inhalarea vaporilor sărați.

În plus, Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique are și o piscină interioară, deschisă pentru înot sportiv de performanță, sub îndrumarea prof.antrenor Mihela Hodină.

Programul complexului Terra Clinique:
Luni – Vineri 08.00 – 20.00
Sâmbătă – Duminică 08.00 – 16.00

Pentru mai multe detalii, accesați www.terraclinique.ro
Programări se pot face la numărul 0336 911

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 1

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...